יום חמישי, 15 בדצמבר 2016

עגבניות ממולאות ברוטב שקשוקה







אני אוהבת להכין ממולאים ולאפות אותם ברטבים סמיכים שאני מכינה מראש בבישול איטי.
לקראת ארוחות סוף השבוע הקריר שלפנינו, בחרתי לבשל חצילים ועגבניות ממולאות ולאפות אותם ברוטב לשקשוקה של ד"ר שקשוקה מבית שופרסל.

















עגבניות ממולאות ברוטב שקשוקה 




מלית בשר טחון עם בצל קצוץ, עשבי תיבול קצוצים, פפריקה, מלח, פלפל שחור גרוס, שום כתוש.






עגבניות מרוקנות מתוכן - מה שנכנס אחר כך לרוטב



רוטב שקשוקה מוכן של ד"ר שקשוקה - במקררים של שופרסל 






ההכנה

לרוקן את העגבניות ולשמור את התוך לרוטב 
למלא כל עגבניה או פרוסת חציל בתערובת הבשר הטחון
לצפות בפרורי לחם וביצה לטגן
להעביר לתבנית חסינת חום
לכסות את הממולאים ברוטב השקשוקה המוכן. אני דללתי במעט ציר עוף כי הרוטב סמיך ונפלא
לאפות 200 מעלות 40 דקות 

טיפ- אני נוהגת לכסות את התבנית בשקית קוקי כמות שהיא ולא בניר אלומניום.











חצילים ממולאים









ריקי ברוך






2 תגובות: