יום שלישי, 19 באוקטובר 2021

כרובית מתובלת ובאגט בטעם שום.


דומה כי מרבית האנשים אוהבים מלח ולכן גם נכון לצרוך אותו במידתיות כדי לשמור על איזון ובריאות. 

בימים אלו קבלתי להתנסות מוצר שמשדרג לי את מלאכת הבישול ומעשיר לי מנות קרות או חמות מה גם שאפשר לצרוך אותו לשימוש יומי בתוספת לכל מנה שבוחרים.

לחם שום




"מלח הארץ" משיקה בימים אלו קטגוריה חדשה בתחום המלחים ומציעה סדרת מלחיות חדשה המכילה תערובת מלח ים (הכי טוב) ומגוון תבלינים לשימוש יומיומי ולשדרוג כל מה ותבשיל. בסדרה החדשה שלש תערובות מלח ים עם תבלינים: מלח בתוספת שום. מלח בתוספת בצל ומלח בתוספת פפריקה.
המלחים ללא תוספות של מונוסודיום גלוטומט, ללא חומרים משמרים או תוספת סוכר. 

תוכלו לתבל מרקים, פתיתים, מאפים סלטים, פסטות עוף ובשרים. כל מנה תקבל טוייסט לטעמו של הסועד בהמלחה קצרה ובמינון הרצוי. 
מלחיות מלח הארץ מכילות 175 גרם בהשגחת הבד"ץ. כשר פרווה. להשיג בכל רשתות השיווק. 









כרובית מתובלת מטוגנת 
המרכיבים:
ראש כרובית מפורק לפרחים חלוט מספר דקות במים רותחים, מסונן ומצונן.
1 ביצה טרופה עם כפית מים ולתוכה לבזוק, מלח עם פפריקה, מלח עם שום ומלח עם בצל קצת מכל טעם. 

ההכנה:
לטבול את פרחי הכרובית בבלילת הביצים 
להעביר לקערית עם פרורי לחם 
לטגן בסיר עמוק מכל הצדדים ולהגיש.  
קבלו מתכון נפלא קל להכנה להכנת לחם שום מאת אורלי פלאי ברנשטיין ל"מלח הארץ". 
לוקחים לחם , באגט או ג'בטה, רצוי מיום האתמול, ומפיחים בו חיים חדשים. מברישים בשמן זית מתובל ב'מלח+ שום' ואורגנו טרי ושולחים לתנור להזהבה. מגישים עם סלסה של עגבניות טריות. אם זה מתאים לארוחה, מוסיפים לשמן המתובל גם פרמזן מגוררת.
חומרים ל-4 מנות:
2 ג׳בטות או באגט
רבע כוס שמן זית
חצי כפית ,מלח+שום'
1 כף אורגנו טרי קצוץ (או כפית יבש)
3 כפות פרמזן איטלקית מגוררת (לא חובה)

הוראות הכנה:
מערבבים את השמן עם 'מלח+שום', אורגנו, ואפשר גם פרמזן.
חוצים את הג׳בטות, מורחים כל חצי ברבע מכמות התערובת, מניחים בתבנית ואופים 10 דקות עד שמזהיב יפה.
מוציאים, חותכים לאצבעות ומגישים מיד עם סלסה של עגבניות.

בתאבון!






















ריקי ברוך



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה