כל מי שכבר הכין בעבר מאפינס יודע שהכנתם מהירה, האפיה לא פחות והתוצר מנצח.
משמעות רבה בהצלחתם של המאפינס היא מרכיבים אייכותים בכמויות תואמות.
השבוע החלטתי להשתמש בסוכר הרום שקניתי ברומניה.
שמעתי מלאה גונן, האמא של קא-לה מאמא, שהוספתו למאפים מסויימים משדרגת את התוצאה לרמה של טעם אחר. מה שנותר לי הוא לחפש את השילוב ולאפות.
אמאאאאאאא!
מה שמת בפנים? שאלו בני הבית.
🍹זה נכון. התוצאות היו מרנינות ואולי קצת יותר...
המרכבים
1 ביצה גדולה
חצי כוס סוכר
לערבב יחד במטרפה
60 גרם שוקולד מריר
שליש כוס שמן
להמיס יחד במקרוגל 40 שניות
להוסיף שקית סוכר רום ולערבב
לחבר את שתי התערובות. השוקולד הנמס ותערובת הביצה והסוכר.
להוסיף פנימה תוך ערבוב - קצת יותר מחצי כוס מים חמימים וכוס ורבע קמח תופח
להניח בתבנית שקעים 12 עטרות ניר ולהעביר לכל אחת מכמות הבלילה.
לפזר פלחי שקדים לבנים.
לאפות 15-20 דקות בחום 170 מעלות להוציא ולצנן על רשת
ריקי ברוך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה