הבוקר התעוררתי עם מוזה לאפיה, סתם כך ללא סיבה.
פתחתי את המזווה מצאתי את שקית הגרנולה שלא נגעו בה כבר זמן רב, ידעתי שזה יהיה השלב הבא.
חפשתי ברשימת המתכונים שלי מתכון שישמש לי מודל ובסיס לעוגיות שאכין, מהר מאוד מצאתי את מה שחיפשתי ,
נכנסתי למטבח ואפיתי אותן בציפי גרנולה (חייבים לסיים את השקית נכון...? )
הכנת הבצק קלה ומהירה כל המרכיבים גם יחד
הבצק דביק אך יש להימנע מהוספת קמח על הכמות הרשומה.
קחו לכם עשרים דקות פנויות ואתם מסודרים.
לפני אפייה
לפני אפיה
המרכיבים
2 כוסות גרנולה מוכנה
2 כוס קמח כוסמין לבן
3 כפות סילאן
שליש כוס סוכר חום
קורט מלח
3/4 כוס שמן אגוזים או שמן קוקוס
קורט מלח
3/4 כוס שמן אגוזים או שמן קוקוס
ביצה
לציפוי גרנולה
ההכנה:
לערבב במיקסר את כל המרכיבים לבצק רטוב ודביק .
לציפוי גרנולה
ההכנה:
לערבב במיקסר את כל המרכיבים לבצק רטוב ודביק .
לשים בצלחת רחבה גרנולה
להכין בידיים רטובות עוגיות ולצפות בגרנולה להניח על ניר אפיה .
לאפות בחום 175 עד הזהבה .
לקרר בתוך התבנית עד שיתקשו
להכין בידיים רטובות עוגיות ולצפות בגרנולה להניח על ניר אפיה .
לאפות בחום 175 עד הזהבה .
לקרר בתוך התבנית עד שיתקשו
לשמור בקופסא אטומה.
ריקי ברוך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה