בימים אלו כשהאבוקדו הטרי חוזר אל השווקים וחגי תשרי כבר בפתח, משיקה חברת ליב מוצרי טופו חדשים ובאריזת חיסכון השומרת על הטריות. בזכות השילוב בין שני המוצרים שחזרו לתפריט במשפחתי, הכנתי לארוחת הערב סלט קוביות אבוקדו וטופו. סלט ששמר על רעננות נפלאה וזכה לשבחים רבים. בתאבון.
סלט קוביות אבוקדו וטופו
המרכיבים
1 קוביית טופו (חצי מארז של טופו ליב-250 גרם)
1 עגבנייה גדולה
1 אבוקדו מוכן לאכילה (אני השתמשתי באבוקדו מזן "טיג" שזו עונתו )
*זירעוני שומשום לקישוט
לרוטב
1 כפית רוטב סויה
1/2 כפית סוכר
1 כף חומץ הדרים
2 כפות שמן שומשום או שמן אבוקדו
1 כף טחינה גולמית
1/4 כפית שום מגורד
1/4 כפית ג'ינג'ר מגורד
1 כפית רוטב סויה
1/2 כפית סוכר
1 כף חומץ הדרים
2 כפות שמן שומשום או שמן אבוקדו
1 כף טחינה גולמית
1/4 כפית שום מגורד
1/4 כפית ג'ינג'ר מגורד
לערבב הכל יחד בצנצנת או בשייקר לרטבים
ההכנה
לחתוך את קוביית הטופו, העגבנייה והאבוקדו לקוביות ולשים בקערה רחבה.
לפזר מעל את זרעוני השומשום
לצקת את הרוטב, לערבב בעדינות עם האצבעות ולהגיש.
בימים אלו ולקראת חגי תשרי משיקה חברת "ליב", המתמחה בשיווק והפצה של מזון אורגני, טבעי וטבעוני וללא גלוטן, מוצרי טופו חדשים ובאריזה שטרם נראתה על מדפי הטופו: טופו בטעם טבעי וטופו אורגני, אשר ישווקו באריזות חיסכון חדשניות של 500 גרם, המחלקת את הטופו לשתי יחידות נפרדות (250 גרם כל אחת), לשמירת הטריות. מוצרי הטופו של ליב, המיוצרים במשק ויילר הנחשב ליצרן הטופו המוביל בישראל, ישווקו במתכונים חדשים, הם עשירים בחלבון, ללא חומרים משמרים וללא הנדסה גנטית.
הטופו באריזה החדשה איכותי, טעים ובמרקם יציב ונימוח, המאפשר שימוש במנות רבות ומגוונות בהן מאפים, קישים ופשטידות, תבשילים, מאפים וקינוחים. אריזת החיסכון הנה ייחודית וכוללת חלוקה לשתי יחידות שנארזות בנפרד ומאפשרת שימוש נוח ושמירה על טריות כל קובייה בנפרד.
הטופו באריזה החדשה איכותי, טעים ובמרקם יציב ונימוח, המאפשר שימוש במנות רבות ומגוונות בהן מאפים, קישים ופשטידות, תבשילים, מאפים וקינוחים. אריזת החיסכון הנה ייחודית וכוללת חלוקה לשתי יחידות שנארזות בנפרד ומאפשרת שימוש נוח ושמירה על טריות כל קובייה בנפרד.
שנה טובה
ריקי ברוך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה