יום חמישי, 5 בספטמבר 2019

גלידת חלבה בטעם אספרסו











הם נחשבים למזונות בריאים. הטחינה ושומשום הם חומרי גלם משובחים ומכאן סגולותיהם. הטחינה עשירה בברזל, סידן וחומצות שומן חיוניות,טעמה עשיר והמרקם נוח לשלוב במאכלים שונים, טרי, אפוי, מבושל ובצורתה הגולמית. הפיכתה של הטחינה הבריאה לחלוה, מספקת הנאה מתוקה ושומרת על היתרונות התזונתיים שבטחינה. 
לקראת הגעתם של הצעירים והנכד למפגש וסעודת סוף השבוע, הכנתי גלידת חלוה בטעם אספרסו נפלאה. טעמה של החלוה טעם האספרסו, נתן את הטוויס הייחודי שהקפיץ את הגלידה למקום חדש. אפשר להגיש ולקשט באגוזים גרוסים מעל.   














גלידת חלוה בטעם אספרסו


המצרכים:

2 מיכלים שמנת לקצפת
3 שקיות (30 גר') סוכר וניל
200 גר' חלבה מפוררת
200-150 גר' שקדים חצויים ואגוזי מלך שבורים.

מעט דבש לקישוט

ההכנה:
מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר וניל
מקפלים לתוך הקצפת את החלבה המפוררת והאגוזים הטחונים
מכניסים לתבנית עוטפים בניילון נצמד ומקפיאים.









בימים אלו משיקה חברת אחוה, מוצר חדש: חלוה ללא תוספת סוכר בטעם אספרסו. החלוה החדשה מכילה 13 גרם פרוטאין ל-100 גרם, מכילה סידן ובעלת לא פחות מ-55% שומשום, הרכיב העיקרי במוצר. החלוה ללא תוספת סוכר, ללא רכיבים מהחי ומהווה מקור טוב לסיבים תזונתיים. טעמה העשיר של החלוה הינו אספרסו, המעניק לה ארומה ייחודית וטעימה להפליא. החלוה החדשה תימכר ברשתות המזון במגשית ארוזה במשקל 400 גרם. מומלץ לאכול קר, לאחסן במקרר לפני השימוש.















ריקי ברוך





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה