יום ראשון, 17 במאי 2020

פסטה רדיאטורי בפסטו ושעועית ירוקה






הנכד שלי כבר בגילו המוקדם (שנה ושלושה חודשים) לא צריך סיבה או חג כדי ליהנות מפסטה. הילד הזה אוהב אותה בכל צורה, בכל טעם עם וללא תוספות רוטב שונות. תתארו לכם שאי אפשר להכין את הפסטה לנגד עיניו הרואות, שכן כל מה שיוגש לו לצלחת קודם לכן לא יאכל! רואה פסטה רוצה רק פסטה.
היום כשנשאר כאן לארוחת הצהריים הגיע משלוח נהדר של פסטה אסם ( פסטה רדיאטורי ופסטה קלמרטה) ואני אלתרתי מנה שחוסלה על ידי כולנו והותירה טעם של עוד. 








פסטה רדיאטורי בפסטו ושעועית ירוקה

המרכיבים

חבילת פסטה רדיאטורי פרפקטו
1/2 קילו שעועית ירוקה עדינה
קוביות בינוניות משני תפוחי אדמה לבנים
2/3 כוס פסטו בזיליקום
1 כף שמן זית
1 כף חמאה
1 גבינת פרמזן או פקורינו מגורדת

 עלי בזיליקום טרי לקישוט

 אופן ההכנה

בקערת גדולה מערבבים פסטו, חמאה ושמן זית. מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות היצרן ע"ג האריזה ובאותו הסיר מוסיפים גם את קוביות תפוחי האדמה והשעועית הירוקה הקפואה ולפני שמסננים מוסיפים לתערובת הפסטו 2 כפות ממי הבישול. מסננים את הפסטה והירקות ומוסיפים לפסטו. מגררים גבינת פרמזן או פיקורינו ומגישים. ניתן לקשט בעלי בזיליקום טרי.


מהדורת השבועות של פרפקטו-אסם

הפסטה עשויה מקמח סלמונלה מחיטת דורום. חומרים טבעיים, ללא צבע מאכל וללא חומרים משמרים. 



פסטה קלמרטה בפיטריות יער ובצל ירוק.













חג שמח
ריקי ברוך





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה