מצאתי חבילת עלי סיגר נמצאת אצלי כדרך קבע בפריזר, ויצרתי קינוח מושלם באווירת חגי תשרי
נרשמה הצלחה!
סיגר תפוחים ואגוזים
מצרכים:
· 6 עלי סיגר
· 2 תפוחים
· 4 כפיות דבש
· 9 אגוזי מלך קצוצים
· 2 כפיות קינמון
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל־180 מעלות.
מקלפים את התפוחים וחותכים אותם לקוביות קטנות. מכניסים לסיר קטן ומבשלים על אש נמוכה עד שהם מתחילים להתרכך. מוסיפים את הדבש, האגוזים והקינמון. מבשלים עוד כחמש דקות ומצננים.
2. פורסים את עלה הסיגר על משטח ישר, מניחים 1/6 מהכמות של המילוי ומגלגלים. חוזרים על הפעולה עם חמשת העלים הנוספים.
3. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומרססים את עלי הסיגר המגולגלים במעט ספריי שמן.
4. אופים בחום בינוני למשך כ־20 דקות או עד שהסיגרים מזהיבים.
באדיבות: חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא
6 מנות - מנה = מנת פחמימה + מנת שומן.
סיגר תפוחים ואגוזים
מצרכים:
· 6 עלי סיגר
· 2 תפוחים
· 4 כפיות דבש
· 9 אגוזי מלך קצוצים
· 2 כפיות קינמון
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל־180 מעלות.
מקלפים את התפוחים וחותכים אותם לקוביות קטנות. מכניסים לסיר קטן ומבשלים על אש נמוכה עד שהם מתחילים להתרכך. מוסיפים את הדבש, האגוזים והקינמון. מבשלים עוד כחמש דקות ומצננים.
2. פורסים את עלה הסיגר על משטח ישר, מניחים 1/6 מהכמות של המילוי ומגלגלים. חוזרים על הפעולה עם חמשת העלים הנוספים.
3. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומרססים את עלי הסיגר המגולגלים במעט ספריי שמן.
4. אופים בחום בינוני למשך כ־20 דקות או עד שהסיגרים מזהיבים.
באדיבות: חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא
6 מנות - מנה = מנת פחמימה + מנת שומן.
ריקי ברוך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה