אני אוהבת לגוון מאפינס עם שילובי שוקולד ותוספות. אפשר כמובן להכין
אותם בצבע שוקו, להפחית קמח ולהוסיף שוקולית .
הכנתי בווניל עם תוספת נטיפי שוקולד ושבבי שקדים. בפעם הבאה אכין אותם כהים.
הכנתי בווניל עם תוספת נטיפי שוקולד ושבבי שקדים. בפעם הבאה אכין אותם כהים.
הם קלים להכנה, טעימים מאד, נחטפים בדרך אל ומאת...
הילדים אורזים אותם כנשנוש לעבודה וניתן לשמור אותם בקופסא במקרר במידה שנשאר משהו למחר יום האפייה.
הילדים אורזים אותם כנשנוש לעבודה וניתן לשמור אותם בקופסא במקרר במידה שנשאר משהו למחר יום האפייה.
המרכיבים
2.5 כוסות קמח תופח
1 כפית מלח
2 ביצים בטמפרטורת החדר
3/4 כוס סוכר
שליש כוס שמן.
2 מעדני וניל בכמות של 125 מ"ל
3/4 כוס מים מהברז
כפית תמצית וניל מעולה
שקית שוקולד צ'יפס
רצועות שקדים ומעט שוקולד צ'יפס – לפיזור מעל
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 220 מעלות, מניחים עטרות נייר בתבנית שקעים.
בקערה גדולה מערבבים את הקמח והמלח.
בקערת המיקסר מקציפים ביצים וסוכר. מוסיפים את השמן בהדרגה וממשיכים
לערבל.
מוסיפים את תמצית הווניל והמעדנים ומיד גם את המים.
ממשיכים לערבל לעיסה במהירות בינונית.
מוסיפים את תערובת היבשים בהדרגה ולבסוף את השוקולד צ'יפס ומערבבים.
התערובת מעט סמיכה וזה בסדר.
ממלאים בעזרת מצקת משומנת בתרסיס שמן את השקעים. מפזרים מעל את שבבי
השקדים ומעברים לאפיה.
אופים 5 דקות בחום גבוה של 200 מעלות,
מורידים את חום התנור ל 180 מעלות ואופים 15-20 דקות עד שהמאפינס
מקבלים צבע זהוב.
מוציאים מהתנור ומעבירים לצינון על רשת.
הכמות מספיקה ל 24 מאפינס או ל 14 מאפינס ועוגה בתבנית אינגלישקייק
כפי שהכנתי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה