יום שבת, 13 באוגוסט 2016

בראוניז מריר ומקופלת











החברה שלי כאן לעולם לא יתנגדו לעוד תבנית בראוניז למרות שבקיץ הם באופן כללי אוכלים פחות דברי מאפה לטובת פירות או גלידות ושלגונים שונים. בסופ"ש האחרון החלטתי להכין בראוניז ולהגיש אותם עם גלידה. אלא שהשילוב בינהם לא יצא לפועל... כי כשהגעתי לשלב ההגשה כבר כמעט שלא נשארו בראוניז.
ממליצה לכל מי שצריך להכין מאפה בטווח קצר של זמן ובכלל. ההכנה קצרה והתוצאה נפלאה.












המרכיבים

100 גרם שוקולד מקופלת שבור
100 גרם שוקולד מריר
כף גדושה קקאו
3-2 מים
3 ביצים
כוס קמח תופח
כוס סוכר
100 גרם חמאה בטמפ' החדר


ההכנה
להמיס בסיר את הסוכר, את שברי המקופלת והשוקולד המריר עם 3-2 כפות מים על אש נמוכה ולערבב.

לכבות את האש להוסיף את החמאה ולערבב לתערובת חלקה.

להוסיף את הביצים ולערבב במהירות.

לנפות את הקמח ואת הקקאו יחד ולהוסיף בהדרגה לתערובת השוקולדים עד שתתקבל תערובת אחידה

להעביר לתבנית מלבנית משומנת ולאפות במשך 20 דקות בחום 160 מעלות.

לחתוך לריבועים רק לאחר שהעוגה הצטננה.













דומה כי דווקא בשלהי החופש הגדול, כאשר כולם עייפים מחוסר השגרה הזה והחום האינסופי, יש לכם את הזדמנות לשתף את הילדים, להכניס אותם למטבח להרוויח זמן איכות וזמן יצירה משותפים בהכנה משותפת של המתכון, מבטיחה לכם שכולם יהיו מרוצים.







ריקי ברוך

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה