יום חמישי, 4 באוגוסט 2016

פשטידת מיני ברוקולי ומיני כרובית מוקרמת בתנור





השבוע קבלתי להתנסות את סדרת מוצרי המיני החדשה של סנפרוסט: מיני ברוקולי ומיני כרובית. אם להודות הייתי שמחה לאכול אותם בסלט. לחלוט במים רותחים, לגרר גזר, להוסיף מעט בצל ירוק, זרעוני חמניה, כף חומץ בלסמי לערבב ולחגוג. אבל למרות זאת התגברתי על הרצון והחלטתי לפנק את בני הבית. נכנסתי למטבח חלטתי את תכולת השקיות במים רותחים ותוך דקות קצרות הכנסתי לתנור שני מאפים נהדרים. אחד נחטף בארוחת הערב והשני הוגש לארוחת הצהריים למחרת. 











פשטידת מיני ברוקולי 

המרכיבים:
קלתית משני עלי בצק פילו מרוחים במעט שמן או מלווח מוכן
שקית פרחי מיני ברוקולי של סנפרוסט
3 ביצים
טבעות בצל ירוק טרי
גביע  קוטג'
גביע יוגורט 200 מ"ל (אפשר גם לבן או שמנת תלוי בחשבון הקלוריות שלכם)
150 גרם גבינה בולגרית מגוררת על מגרדת גסה
100-150 צהובה מגוררת
גבינת פרמזן מגוררת 
מלח ופלפל שחור גרוס
שמן זית לשימון התבנית ועלי הפילו. 






ההכנה:
חולטים במים רותחים את פרחי הברוקלי ומסננים
מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים, מוסיפים את הברוקולי המסונן
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת עליה הנחתי את שני עלי הפילו/המלוח
מפזרים מעל גבינה צהובה מגוררת ומעט פרמזן 
אופים 45 דקות בחום של 180 מעלות עד הזהבה.
יוצא מעולה








מיני כרובית מוקרמת


המרכיבים

1 שקית מיני כרובית קפואה של סנפרוסט
2 ביצים
3 כפות קוטג'
150 מ"ל שמנת 15% לבישול.
חצי כוס גבינה צהובה מגורדת
גבינת פרמזן מגוררת
מלח, פלפל שחור
שמן זית לשימון התבנית






המנה של יערה

הכנה:
חולטים את במים רותחים את הכרובית ומסננים.
מערבבים בקערה את הביצים, הקוטג', המלח, הפלפל, והגבינה הצהובה המגוררת.
מוסיפים לתערובת את פרחי הכרובית ומערבבים בעדינות יחד. 
משמנים בשמן זית תבנית חסינת חום או תבניות אישיות (אני עשיתי גם וגם) ומעבירים את התערובת.
מפזרים פרמזן וגבינה צהובה מגוררת אופים עד הקרמה ( 20-25 דקות לערך)
מוציאים מהתנור ומגישים מיד. אני ממליצה להגיש עם סלט ירקות גדול




.

סדרת מוצרי המיני מספקים נוחות בבישול ואפיה, חוסכים לי זמן וטירחה אני משלבת אותם
בפשטידות, סלטים, קישים, מרקים או מנשנשת אותם עם קצת מלח - מוצרים מעולים








ריקי ברוך





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה