יום חמישי, 31 במאי 2018

לקיץ חם - קפה נספרסו קר







כשהאביב כבר כאן וחם כמו שרק אנחנו מכירים, אני ממירה את הקפה החם שלי בקפה קר. חוגגת על שייקים, קפה קר, קפה קפוא, קפה גרוס ולא מתפשרת על הטעם. 
הכל בבית ללא תוספות של אבקות מיותרות רק קפה נספרסו טהור חלב מים והרבה קרח. 









לכל אחד מאיתנו יש את רגע הקיץ המושלם שלו.
יש מי שמכור לים. יש מי שיוצא לפקניק בטבע, יש מי שפוקד את פסטיבלי הקיץ המשכרים אבל יש רגע אחד שמוסכם על רבים מאיתנו כרגע הקיץ האולטימטיבי:
הרגע של שתיית קפה קר מרענן ואיכותי. 
אם גם אתם אוהבים את הקפה הקר כמוני וכדי להבטיח קיץ מושלם לאוהבי הקפה האיכותי, משיקה נספרסו שתי תערובות קפה חדשות 
בהשראת מתכונים איטלקיים למשקאות קפה קר.
התערובות החדשות שואבות השראה משני מתכוני קפה קר אהובים באיטליה
Ispirazione Salentina, תערובת עם תווים מודגשים, אך מאוזנת, בעלת מרקם חלק ו Ispirazione Shakerato, תערובת עוצמתית עם תווי קקאו. 










כמו כן משיקה נספרסו מארז להכנת קפה קר הכולל 2 כוסות מתכונים VIEW, 2 מכסי סיליקון שהופכים כל אחת מהכוסות לשייקר לשיקשוק אופטימלי של המשקה
ומגש קוביות קרח מהודר מסיליקון (מחיר המארז: 95 ₪, ברכישה של 5 שרוולים ומעלה תינתן הטבה לרכישת המארז ב 65 ₪).

בנוסף למארז משיקה החברה מוצר ייחודי- בקבוק אישי לנשיאת קפה קר Nomad עם קשית מובנית (מחיר הבקבוק: 79 ₪, ברכישה של 5 שרוולים ומעלה
תינתן הטבה לרכישת הבקבוק ב 49 ₪).





 


























תערובות קפה בהשראה איטלקית


Ispirazione Shakerato
תערובת פולי קפה מורכבת מ 100% ערביקה מגוואטמלה, אתיופיה ומדינות נוספות. התערובת נוצרה בהשראת המתכון האיטלקי הידוע לקפה קר, Café Shakerato. 
תערובת הקפה בעלת גוף מלא, עם תווי תבלין ארומטיים, המשתלבים עם תווי קלייה. שקשקו אספרסו וקרח ותהפכו את הקפה שלכם למשקה מרענן, אלגנטי, 
בעל גוף מלא ומוקצף. קצף הקפה, סמיך וזהוב, מעניק טעם מתקתק ומעודן לקפה מרענן ועשיר בטעמים.
המלצת הגשה: אספרסו (40 מ"ל), ריסטרטו (25 מ"ל)

מתכון לקפה קר שקרטו, עוצמתי ומעורר כמו ברומא
כפית סוכר בכוס לונגו
40 מ"ל אספרסו
3 קוביות קרח (90 גרם)
לשקשק במרץ !









Ispirazione Salentina

תערובת פולי קפה מזן רובוסטה וערביקה מאוגנדה, אתיופיה ומדינות נוספות. התערובת בהשראת המתכון האיטלקי הידוע לקפה קר, ,Café alla Salentina 
הפופולארי בדרום המדינה ומורכב ממנת אספרסו, קרח וחלב שקדים. תערובת עוצמתית אך הרמונית. בזכות פולי הרובוסטה נחשפות ארומות אגוזיות עשירות ותווים עציים. 
התוספת של חלב השקדים מוסיפה מתיקות נעימה ומרקם קרמי קטיפתי למשקה אהוב זה.
המלצת הגשה: אספרסו (40 מ"ל), ריסטרטו (25 מ"ל)

מתכון לקפה קר בדיוק כמו ששותים בסלנטינה
2 קוביות קרח גדולות בכוס לונגו
30 מ"ל חלב שקדים
5מ"ל מי סוכר
25 מ"ל אספרסו
לערבב ולשכוח מהחום

עלות שרוול קפה, 10 קפסולות: 25.5 ₪
למתכונים נוספים לקפה קר כנסו לאתר המתכונים של נספרסו












ריקי ברוך







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה