יום ראשון, 27 במאי 2018

החופש לבחור בלחם החופש מסדרת E-Free של ברמן










בימים אלו אני חוזרת מטיול ארוך בפורטוגל. כייף לטייל, כייף לנסות אוכל אחר, אבל כייף גדול יותר לחזור לטעמים שאנו הכי אוהבים. טעמים של בית, מאכלים מתוצרת הארץ באיכות המוכרת ובתחושה שתמיד נשאר לך בפה טעם של עוד... השבוע זה קרה לי עם לחם החופש של מאפיית ברמן E-FREE 




קבוצת "מאפיות ברמן", מהמאפיות הגדולות והוותיקות בישראל, משיקה לראשונה סדרת לחמים חדשה, בפיתוח טכנולוגי ראשון מסוגו בתחום הלחם, לחמי מחמצת ארוזים מקמחים מלאים ללא חומרים משמרים ותוספים מלאכותיים: ברמן E-Free. 

לחמי E-FREE מצטרפים לנבחרת 15 הלחמים המיוחדים של ברמן המומלצים ע"י משרד הבריאות לתזונה בריאה יותר.







E-FREE לחם פרוס מלא מקמח חיטה 
E-FREE לחם פרוס מקמח שיפון מלא 
E-FREE לחם פרוס מקמחים מלאים (כוסמין, שיפון וחיטה) 










סדרת ברמן E-Free 
בעלת יתרונות תזונתיים רבים ופורצי דרך: הלחמים מיוצרים מקמחים מלאים.
נטחנים מן הגרעין בשלמותם וכך שומרים על היחס הטבעי של הרכיבים החיוניים שבגרעין: נוגדי חמצון, סיבים תזונתיים, וויטמינים מקבוצה B ומינרלים בהם אבץ, מגנזיום, ברזל וסידן. 
הלחמים הם לחמי מחמצת ללא חומרים משמרים וללא תוספים מלאכותיים, ללא מתחלבים וללא מייצבים, כשהמחמצת על כל יתרונותיה משמשת כחומר משמר טבעי. הלחמים אינם מכילים שומן טראנס. ללא תוספת סוכר ועומדים בדרישות "אייל" של האגודה הישראלית לסוכרת. הלחמים עומדים בתו האיכות של משרד הבריאות ללחמים בריאים (תו "אפשרי בריא") עד 250 קלוריות, מקס' 400 מ"ג נתרן ולפחות 80% קמחים מלאים (עבור 100 גרם).







קבוצת מאפיות ברמן מובילה בשנים האחרונות מהלכים מתקדמים בענף הלחם. סדרת הלחמים החדשה מתחברת למגמת הבריאות העולמית ובעלת התווית "Clean Label", המתייחסת לרשימת הרכיבים במוצר. הרכיבים הם חומרי גלם פשוטים ומוכרים, ללא תוספים מלאכותיים, ללא ממתיקים מלאכותיים ועם ערכים

מאפיית ברמן הינה המאפייה הירושלמית הוותיקה שהוקמה בשנת 1875 והינה בין המאפיות הגדולות בארץ. המאפייה מתמחה בייצור מגוון רחב של לחמים ומאפים תחת מספר מותגים בהם ברמן, ודש, ליבו ומותג הפרימיום "לחם ארץ".



מחיר מומלץ לצרכן: 17 שקלים (אריזת 750 גרם).
ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות.
כשר פרווה בהשגחת בד"ץ העדה החרדית והרבנות הראשית ירושלים.











ריקי ברוך








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה