יום חמישי, 4 באפריל 2019

תכירו את תערובות התיבול - כשר לפסח מבית "נווה תבלין "- ויש גם מתכונים









אני ממעטת להשתמש בתבלינים ומקפידה על מספר סוגי תבלין באופן קבוע. מה שכן מקבל גיוון במטבח שלי הן תערובות התבלינים שאני מנסה ומשתמשת בעיקר בתקופת חג הפסח.  


חברת "נווה תבלין" המתמחה בייצור ושיווק תבלינים ותערובות  לתיבול, מציעה לכבוד חג הפסח תערובות תיבול איכותיות וכשרות לפסח, שיסייעו להכין מגוון מנות משובחות – הן לסעודת ליל הסדר והן למנגל בחול המועד. התערובות המוכנות חוסכות זמן ומאמץ ומאפשרות הכנה נוחה ופשוטה של מגוון מנות ובהן דג צלוי, חרוסת, עוף, בשר וירקות.












מבחר תערובות התיבול כולל

תערובת "טוסקנה" - תערובת התיבול מכילה: שום, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, רוזמרין מיובש, שמן קנולה, מלח.

תערובת "בהרט" - תערובת התיבול מכילה: פלפל אנגלי, זנגביל, אגוז מוסקט וקינמון.

תערובת להכנת "דג צלוי" - תערובת להכנת דג צלוי בתנור, או על המנגל.
התערובת מכילה: פפריקה מתוקה, שום, כמון, מלח וכורכום.

המוצרים כשרים לפסח בהשגחת בד"צ "בית יוסף" והרבנות הראשית נתניה.
 מחיר מומלץ לצרכן: 10 ש"ח (לאריזה במשקל של 100 גרם).
להשיג ברשתות ובחנויות המובחרות.







"נווה התבלין" מציעה מתכונים טעימים לליל הסדר ולחול המועד:

חרוסת עם בהרט
מצרכים: 
11-10 תמרים מזן מג'הול, מגולענים
1/4 כוס שקדים גרוסים
1/4 כוס אגוזי מלך גרוסים
1/4 כוס פקאן גרוס
1/3 כפית בהרט של נווה התבלין
5 כפות יין אדום מתוק או תירוש

אופן ההכנה: טוחנים את התמרים והאגוזים עד לקבלת ממרח חלק. מוסיפים את הבהרט ואז, בהדרגה, את התירוש - עד שמתקבל ממרח סמיך. אפשר להכין מהממרח כדורים קטנים.





דג צלוי
מצרכים:
4 דגים שלמים, נקיים
1/3 כוס שמן זית
3 כפות תערובת לדג צלוי של נווה התבלין

אופן ההכנה:
לעסות את הדגים עם תערובת התיבול מבפנים ומבחוץ. למרוח בשמן זית מבפנים ומבחוץ.
לצלות את הדג 6-10 דקות בצד אחד ואז עוד כ-5 דקות מצדו השני (תלוי בסוג הדג ובעוביו), עד שבשרו מלבין.
בתנור הביתי: לחמם היטב את התנור ל-200 מעלות, במצב גריל. להניח תבנית צלייה עם מים בתחתית התנור. כדאי לשמן מעט גם את רשת הצלייה, ולצלות את הדג כשדלת התנור מעט פתוחה.
במנגל: להקפיד שהגחלים יהיו חמות, ללא להבה. לשמן את רשת הצלייה ולשמור על מרחק של כ-15 ס"מ בין הגחלים לדג.


חזה עוף בתיבול טוסקנה

מצרכים:
8  שניצלים עבים מחזה עוף
2 - 3 כפות תערובת טוסקנה של נווה התבלין
שמן זית

אופן ההכנה:
לתבל את החזות ולעסות בנדיבות בתערובת טוסקנה ושמן. לשים בתבנית מתאימה ולהשרות כשעתיים.
לחמם תנור ל-220 מעלות.
להכניס את התבנית לתנור החם ולצלות 10 דקות. להנמיך את החום ל – 200, להפוך את החזות לצד השני ולצלות עוד 7 - 9 דקות.
** כדי לקבל פסי צלייה על החזות: יש לצלות את החזות על פלנצ'ה (מחבת פסים) לוהטת כ-30 שניות מכל צד, לפני שמעבירים לתבנית ולתנור. זמן הצלייה בתנור יתקצר לכ- 5 דקות מכל צד.
במנגל: להקפיד שהגחלים יהיו חמות, ללא להבה. מומלץ להיעזר ברשת מיוחדת ל"על האש". לשמור על מרחק של כ-15 ס"מ בין הגחלים לעוף.




חשוב לציין:  
"נווההתבלין" מתמחה בפיתוח ובייצור תבלינים ותערובות תיבול מיוחדות, המכילים 100% תבלין טהור, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים. מוצרי החברה אינם מכילים גלוטן.
החברה פועלת בשוק המקצועי ובשוק הקמעונאי - לאספקת תבלינים ותערובות תיבול מיוחדות לפי דרישה לחברות מזון, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.

חג שמח וכשר



















ריקי ברוך

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה