יום חמישי, 3 באוקטובר 2019

לביבות או לא להיות









זה לא קורה לעתים תכופות אבל זה בהחלט מעדן מיוחד שאני נוהגת להכין עם נתח בשר (פילה מדומה) שבישלתי בנפרד, ציננתי ופרסתי דק. את הצ'יפסים החמים אני מוציאה היישר על הסיר שלתוכו נפרס הבשר. השלוב של השניים הופך למעדן שמשמח את כל בני הבית. עד לפעם הבאה. בערב החג האחרון ערמתי סיר ענק, ועוד דקות לפני כניסת החג עמדתי וטיגנתי צ'יפס בשמן אגוזי מלך ששדרג את המנה שבעתיים. 







מותג מזון הבריאות האורגני 
greeny מציע שמן אגוזי מלך מזוכך, בעל ניחוח אגוזי עשיר, להכנה ולתיבול של מנות טעימות לכבוד חגי תשרי. השמן, מתוצרת חברת "אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מופק מאגוזי מלך מובחרים בתהליך השומר על הארומה וטעמו המיוחד של השמן. השמן מתאים לטיגון, תיבול ובישול מגוון מאכלים.








לביבות תפוח אדמה עם קמח גרעיני דלעת - מטוגנות בשמן אגוזי מלך
מצרכים:
1 תפוח אדמה בינוני, מגורר דק
1 קישוא בינוני, מגורר דק
1 עגבניה בינונית, חתוכה לקוביות קטנות
1 בצל קטן, מגורר דק
1 ביצה
2- 3 כפות של קמח גרעיני דלעת של "גריני"
מלח, פלפל שחור
שמן אגוזי מלך מזוכך של "גריני" (לטיגון)



אופן ההכנה:

לערבב את הירקות בקערה, ולסחוט. להוסיף ביצה, קמח דלעת, פלפל ומלח, ולערבב.
ליצור לביבות עם ידיים רטובות.
לחמם מעט שמן אגוזי מלך מזוכך במחבת, ולטגן את הלביבות להזהבה. להפוך צד ולטגן להזהבה גם בצד השני.










שמן אגוזי מלך מזוכך של greeny כשר פרווה בהשגחת הרבנות הראשית לישראל ובד"צ בית יוסף.
מחיר: 24.90 ש"ח לבקבוק של ליטר.



  
להשיג ברשתות מזון, בהן: חנויות טבע ברחבי הארץ, זמורה אורגני, שקדיה, שורשים, מחסני מזון חינם פלוס, על המשקל ועוד. לפרטים נוספים-כאן


































ריקי ברוך

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה