מאפין הוא עוגה. הנאפית בתבנית שקעים. המאפין המקורי נוצר באנגליה בסביבות המאה ה-11, מהחמצת שמרים וצורתו הייתה שטוחה. כיום אנו מכירים את המאפין האמריקאי, שפותח במאה ה-19 והוא תפוח וגבוה בזכות אבקת האפייה.
אוהבים אצלנו מאפינס יותר מאשר עוגות. כי יש משהו במנה הקטנה, האישית שמתאימה למי שרוצה לשמור על מינון סביר ולא לאבד את ה "גבול". בימים אלו מושקים בארץ המאפינס עתירי החלבון של bake city ואנחנו בדקנו את הטעמים השונים.
שישה טעמים מגוונים ומצוינים בסדרה: בננה אגוזים, שוקולד צ'יפס, אוכמניות, לימון ופרג, עוגת יום הולדת ושוקולד כפול. בכל מאפין 16 גרם חלבון מי גבינה איזולט איכותי.
כל אחד מהמאפינס עתירי החלבון של "בייק סיטי" bake city מכיל 16 גרם חלבון מי גבינה איזולט איכותי. המאפין גדול (113 גרם) וארוז באריזה אישית ונוחה לנשיאה, השומרת על הטריות וההיגיינה.
כבר לאורך תקופה ארוכה אני מקפידה על צריכת חלבונים ושומן גבוהה יותר מצריכת פחמימות. משהו בתפריט הזה מאפשר לי לצרוך בצורה מבוקרת גם פינוקים ואחד מהם הוא מאפין החלבון של
כל אחד מהמאפינס עתירי החלבון של "בייק סיטי" bake city מכיל 16 גרם חלבון מי גבינה איזולט איכותי. המאפין גדול (113 גרם) וארוז באריזה אישית ונוחה לנשיאה, השומרת על הטריות וההיגיינה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה