דומה כי אנו שייכים לחלק היותר גדול באוכלוסיה שאוהב לאכול פיצה וגם להכין אותה בבית.
אודה שאין אצלנו נוהג קבוע. יש ערבים שאנו מזמינים, ויש ערבים שאני או יותר נכון בני מכינים את הפיצה מא' ועד ת'. הווה אומר לשים את הבצק מבשלים את הרוטב, מכינים את שלל התוספות ואופים כמובן. במקרים אחרים כמו זה שהיה בשבוע האחרון, יצרנו שילוב מושלם של רוטב איכותי ובצק תוצרת בית מה שהניב לנו מרגריטה מושלמת לארוחת ערב משפחתית.
חברת נפטון המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, היא אחד המותגים האהובים והמועדפים במטבח שלי. הרוטב לפיצה של נפטון מבוסס על רכז עגבניות, אורגנו, טימין, בזיליקום ושמן קנולה והוא ללא מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל או חומרים משמרים. את הרוטב שהגיע להתנסות הפכנו לפיצה מבעבעת לשבעות רצון כולנו. לבצק הפיצה יש ללוש את כל המרכיבים עד לאיחוד ולהניח להתפחה.
המרכיבים
3 כוסות קמח
כפית מלח
כפית סוכר
כף שמרים יבשים
כוס מים פושרים
אורגנו יבש
לאחר ההתפחה לרדד בעזרת הידיים בלבד על גבי ניר אפיה
לשפוך רוטב לפיצה מבית נפטון
להוסיף תוספות לפי טעם
לפזר גבינה צהובה מכל סוג שאתם אוהבים ולאפות בחום גבוה 8 דקות לערך.
כל אחד יכל להכין פיצה מושלמת בדקות הכנה בבית וליהנות ממנה ומתהליך ההכנה.
הרוטב לפיצה של נפטון בכשרות – פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע. מחיר: 12.90 שקלים (לבקבוק במשקל 330 גרם). להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, יש חסד, פרש מרקט, שוק מהדרין ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.
ריקי ברוך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה