יום רביעי, 15 ביולי 2020

כריכי גבינת שמנת וירקות



ארוחות הערב המשפחתיות מתבססות אצלנו על מוצרי חלב. אם מי מהצעירים מצטרף, וזה קורה לפחות פעמיים בשבוע, אני נוהגת להוסיף גם תבשיל חם צמחוני. במידה שאנו רק בזוג אנו מעדיפים ארוחה של גבינות איכותיות, סלט ירקות, טונה וביצים קשות.





את ארוחת הערב אמש עשינו בצוותא, וזו הייתה סיבה מצוינת להתפנק על גבינות השמנת החדשות של משק צוריאל ולשלב אותם בכריכי ג'בטה וירקות.





אני אוהבת את הגבינות של משק צוריאל וקונה אותם תוך הקפדה על גיוון באחוזי השומן. בימים אלו מרחיבה המחלבה את מבחר המוצרים ומשיקה שלושה טעמים חדשים נהדרים של גבינת שמנת ב25%שומן. גבינת שמנת בטעם טבעי  - מבחינתי היא מצויינת גם למאפים. גבינת שמנת זייתים וגבינת שמנת שום שמיר. סדרת גבינות השמנת מיוצרות מחומרי גלם איכותיים (כמו כל המוצרים, ובתהליך מוקפד המעניקים לגבינות טעם עשיר, מרקם קטיפתי וחשק לעוד...

 




השקת גבינות השמנת מגיעה על רקע הביקוש הגובר לגבינות מיוחדות לרבות גבינות שמנת. כמי שמתנהלת בהתאם לתזונה קטוגנית בה נוקטים גישה של אחוזי שומן גבוהים הבחירה בגבינות השמנת היא בחירה ברורה וטעימה. 
גם אתם תוכלו ליהנות מגבינות השמנת בכל רשתות השיווק במקררי החלב.
























ריקי ברוך




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה