יום שלישי, 18 באוקטובר 2016

סניטה, שקדי עגל, אוכף טלה, אנטריקוט ושייטל - בית הממתקים של מסעדת "רק בשר"







אני מניחה שגם לכם יצא להכיר את מי שמתיישב לשולחן גדוש קדירות עמוסות שפע כל טוב, סלטים, תבשילים ותוספות אבל אינו רואה שום דבר אחר מלבד את הבשר. כן. יש אנשים שהבשר הוא אהבתם הגדולה והם נהנים לנגוס בו בכל ארוחה ולא משנה מהי השעה ביממה.

אמש סעדתי במסעדת "רק בשר" בסניף רמת החיל, המסעדה המפקדת על תקן בית הממתקים של של עמי ותמי, אלא שממתקי הבית הם תפריט בשרים עשיר היישר מהקצביה.









למי שלא מכיר עדיין  רשת המסעדות "רק בשר" הוקמה בשנת 2008 ע"י דני ברנד קיבוצניק ואגרונום, שחלם את הקונספט מתוך אהבה, מקצועיות  וכבוד לבשר. בתוך זמן קצר הפכה הרשת על סניפיה להצלחה הכוללת מועדון חברים גדול שמעניק הטבות ייחודיות לחבריו.  

אחת לחודש מקיימים ברשת פסטיבל חגיגת בשרים ייחודית המעניק הנחות לחברי המועדון.








כיאה לאוהבי הבשר, התרכזנו בבחירת מנות הבשר ובהזמנת תוספת מנת סלט גינה כמנה ראשונה. 
הסלט היה טעים ובעיקר טרי. 


















שלוש מנות בשר הגיעו לשולחן לבחירתינו
חזה עוף עשוי נפלא ומתובל מצויין
סינטה רכה ונהדרת
ואנטריקוט ישראלי מושלם

מנות הבשר הוגשו במידת העשייה המדוייקת שבקשנו.
כבר טעמנו רוטב צ'ימיצורי טוב מהרוטב שהוגש לנו במקום אך טעמו היה סביר וטוב. 

המנות הוגשו על הגריל ששמר על מידת החום מה שאפשר לנו לאכול את הבשר בקצב הנכון לנו ולהתענג על כל ביס.












בכל מסעדות הרשת תוכלו לרכוש בשר טרי-מיושן היישר מהאטליז ולקבל הנחיות טיפול והכנה מהקצב. 
המחירון להלן. או לקיים אירוע ולהזמין קייטרינג 















השרות מצויין, תודה מיוחדת לעומרי.  





ממליצה מאוד! וכמובן מומלץ להזמין שולחן מראש. 












ריקי ברוך

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה