יום ראשון, 19 במרץ 2017

מכללת השף חוגגת 13 ומגשימה לכם חלומות קולינאריים

מכללת השף חוגגת יומולדת 13 ואנחנו נהנים...
השבוע הוזמנתי לארוחת טעימות מפנקת במיוחד בסניף מכללת השף בראשון לציון 

13 שנה חלפו מאז פתח ניר בריח את שעריה של המכללה-מכללת השף בסניף באר שבע.






תצלום אביבה אבן זוהר

תצלום אביבה אבן זוהר

תצלום אביבה אבן זוהר



ניר בריח בעל תואר ראשון במדעי המחשב ותואר שני בתעשייה וניהול, הביא עימו משב רוח רענן תוך שהוא מחדש את שיטת לימוד הטבחות שהיתה נהוגה עד אז בארץ. במכללת השף מתחילים הלימודים ב40 שעות למידה עיוניות ורק אחר כך נכנסים אל המטבח ל40 שעות ללמוד ויישום על בסיס הידע שצברו.





מכללת השף מונה היום חמישה סניפים הממוקמים בערים: תל אביב, חיפה, ירושלים, ראשון לציון ובאר שבע.
תוכניות הלימודים החדשניות מקנות ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות במטבחים המקצועיים של המכללה. מכללת השף היא היחידה בארץ שלימודיה מוכרים באיגוד השפים העולמי. 

הקורסים משלבים לימודים עיוניים ומעשיים וכן התנסות תעסוקתית (סטאז') במיטב המוסדות הקולינריים בשוק הישראלי. סגל המרצים במכללה מונה אנשי מקצוע ופדגוגים מובילים בתחומם בעלי ניסיון ועבודה במיטב המוסדות הקולינריים בארץ. בסיום הקורס זכאים הסטודנטים לתעודת גמר מקצועית מטעם המכללה. התעודה בחסות התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל, ארצות הברית ואירופה ומוכרת לצרכי עבודה בארץ וברוב מוסדות הקולינריה בעולם.

בוגרי המכללה מקבלים תעודה המוכרת לצרכי עבודה בארץ, ארצות הברית ואירופה וברוב מוסדות קולינריה  בעולם
בוגרי המכללה נקלטים במסעדות, בחברות הקייטרינג, ובתי מלון. רבים אחרים פונים לעסקים עצמאיים.

במכללה שמים דגש גם על לימוד  יזמות עסקית שתאפשר לסטודנטים ומי שרוצה לפתוח עסק פרטי ועצמאי, לקבל את כל ההכוונה העסקית הנדרשת מעבר לכישרון ולהצלחה הקולינרית .






 גלילת לברק עם קרם אפונה וסלק אדום

 ניר בריח 


עוף במילוי בשר ופירות יבשים, אפונה מתובלת בטריאקי וסלט נבטוטים

 קרם ארטישוק ירושלמי, מדליון פילה בקר, קונפי עגבניות, מגדרה של פריקי ועדשים שחורות ובקצ'וי. 




כל אדם בכל גיל יוכל למצא במכללת השף מענה ולהגשים את אחד מחלומות הטבחות שלו. חיילים זכאים להשתמש גם בכספי הפקדון.
קורסים לחובבים אוהבי האתגר(קורס שוקולד,אפיית לחם,בישול ואפיה). 
קורסים מקצעיים (טבחות, קונדיטוריה, בישול למסעדות) עם ראיה עתידית להתמקצע. 
סדנאות למוסדות וכולם בליווי צוות מרצים מקצועי מיומן ובעל רוח פדגוגית. 







זאת ועוד. למען קידום התחום הקולינארי בישראלי הקימו בשנתיים האחרונות את ICPA-התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל. 
המונה את השפים: אבי עשור, בן נרושביץ ודוד גרינברג, ובשיתוף פעולה עם "מכללת השף".



תצלום אביבה אבן זוהר
על ארוחת הטעימות המושקעת שהוגשה לנו שקדו השף שלו קימחי וצוות מתלמידיו המוכשרים.  


קבלו הצצה לשיעור מתוק כסוכר 




לקבלת פרטים הכנסו לאתר המכללה
 הצטרפו לדף הפייסבוק או צלצלו 1-700-700-690

קרדיט תמונות-אביבה אבן זוהר






ריקי ברוך

תגובה 1:

  1. כתבה מקסימה , אכן בלוגרית רצינית שכותבת מתוך התרשמות ומעוררת עניין לקרוא, לא במקרה בחרתי בך לקולגה אהודה עלי...

    השבמחק