אני נוהגת להשתמש בחומוס למתכונים שונים, לממרחי חומוס, למרקים ולסלטים. את השילוב של חומוס בסגנון מרוקאי לא ניסיתי עד שהשף רפי כהן הכין עבורי במהדורה מיוחדת של צבר לחג הפסח.
לחומוס בסגנון מרוקאי מתווספים פלפלים קלוים, עגבניות ועשבי תיבול שהם שילוב מצויין לא רק כסלט אלא כתוספת לתבשילים כמו שאני נוהגת לעשות תמיד.
את סלט הגזר בסגנון החמצמץ מומלץ לשלב בארוחות כמו שהגשתי אמש לעת ערב בשובו של בני מהעבטדה: שניצלונים, פירה, טבעות בצל וקלחי תירס. הסלטים עשו השלימו את הארוחה שהיתה טעימה ומושלמת.
הסלטים החדשים מתאימים לטיולי החג לארוח וכתוספת לארוחות הרבות בחג.
ריקי ברוך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה