טעמתי פעם ממרח ייחודי ששילב אגוזי מלך וקישואים.
במחשבה אחת קדימה החלטתי לממש היום את השילוב ביניהם באופן קצת אחר
בחרתי להכין לביבות ולהשביח את טעמן באגוזי מלך.
אפשר להשתמש בקמח רגיל או פרורי לחם אני השתמשתי בקמח קוקוס נטול גלוטן לנוכח אי סבילות של בתי לגלוטן.
המרכיבים
קוביות מבצל בינוני מוזהב במחבת עם מעט שמן
1 גזר מגורר דק
3 קישואים מגוררים גס
1-2 כפות קמח ללא גלוטן
מעט מלח
מעט פלפל גרוס
חופן אוגזי מלך קצוצים.
ביצה
ההכנה
בקערה רחבה לערבב את כל מרכיבי העיסה ליצור לביבות ולטגן.
אופציה נוספת לאפות על ניר אפיה לא פחות טעים .
ריקי ברוך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה