בניגוד לסופי השבוע האחרונים בהם עשיתי את שעותי במטבח הפרטי, השתתפתי בסוף השבוע האחרון בבקר שישי יצירתי בסדנה ל"לחמים מפוסלים"
למפגש חוויתי אחר.
אני אוהבת סדנאות מעניינות בתחום האוכל. וכבר השתתפתי זה מכבר בסדנה להכנת קובה סלק לראשונה בחיי.
אתמול לעומת זאת נדרשתי להיות יצירתית ולרגע חזרתי להיות הילדה הקטנה המשחקת במערוך לצד אמא במטבח.
בסביבה ירוקה ושקטה בגבעתיים לא הרחק משאון העיר, מתגוררים גליה ולני מידן מי שהקימו זה מכבר את BeautiFood - ביוטיפוד.
ביוטי פוד הוא בלוג המשלב מגוון סגנונות אוכל.
יש בו אוכל סיני, איטלקי, בשר, טבעוני, תימני, צפון אפריקאי שמכינה גליה מידן עם בנותיה. הבעל לני צלם במקצועו מופקד בעיקר על התעוד.
בשישי האחרון הגעתי לביתם לקחת חלק בסדנה להכנת לחמים מפוסלים.
קעריות רחבות של בצק בתפיחה אנסופית קבלו את פנינו במטבח המואר, סוגי קמחים הפכו לתפיחה אוורירית ובצקים בחום, ירוק ואדום חיכו לתורם בסבלנות.
יותר מכל מה שלמדתי ויצרתי, הכרתי את גליה, מעצבת גרפית מזה שנים רבות ואמנית מטבח.
אישה ענווה, יצירתית, שמחה ובעלת נתינה שהניעה אותי לפרץ יצירתיות שלא הייתי בו מזמן.
פתחתנו את הסדנה עם בצק הפוקצ'ות שיועדו לארוחת הבקר שלנו. יצרנו אותן ססגוניות, עם ירקות, תוספות, גבינה ואפלו חלמוני ביצה.
אפיה מהירה בתנור וכבר שולחן הבראנץ' שלנו ערוך ומוכן לקראתן.
חלות השבת שבאו אחר כך היו חגיגיות ומקושטות בטאצ' אישי של כל אחת ואחד.
עוד יצרנו: לחמונים בצורת קיפודים,כבשים, תנינים ויכולנו להמשיך עד כניסת השבת אלא שבני המשפחות שלנו כבר החלו לצלצל שהגיע הזמן לשוב...
בשעות הצהריים לפני העיתונים של השבת, ערמנו את כל התוצרים הנפלאים,
הצטלמנו למזכרת (ועוד עשרות תמונות שליוו את החוויה השמחה) ויצאנו אל השבת שלנו עמוסי
חוויות ושפע לחמים מפוסלים בטעם של עוד.
צילום לני מידן
צילום לני מידן
הסדנאות של גליה מידן נערכות במשך כ-3 שעות. הפעילות
מתאימה לחברות, ארגונים ומשפחות הרוצות
לקיים פעילות חוויתית משותפת באוירה נעימה שקטה ואינטימית.
לבנות מצווה, ליום
הולדת ולאלו המעוניינים להעשיר את הידע בתחום אפיית לחמים.
בחודש הקרוב עלות הסדנה 185 שח בלבד והיא כוללת את כל החומרים והתוצרים
שהולכים אתכם הביתה וכמובן ארוחת בוקר עשירה ומשביעה בהגשה מעוררת השראה .
ניתן להזמין
סדנאות בבית הלקוח.
0526595052
צילום לני מידן
צילום לני מידן
צילום לני מידן
ריקי ברוך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה