השבוע כשהבסיס לפיצה ללא גלוטן של חברת שר-hchar הגיעה להתנסות, הבנתי שאחרוג מהמקובל ואלך על פיצה שונה. בצק שונה ראוי לפיצה מסוג שלא ניסיתי עד כה בתקווה שבני הבית יאהבו. החלטתי ללכת על ירוק.
פתחתי את המקרר וחיפשתי חומרי גלם שיתאימו לשילוב הכי מושלם שאני יכולה לחשוב עליו.
התוצאה היתה נפלאה, ההכנה קצרה כי הבסיס היה מוכן וכל שנותר לי היה להניח את חומרי הגלם שבחרתי ולאפות עד הזהבה.
המרכיבים
בסיס לפיצה לא גלוטן של חברת שר
צנצנת פסטו מוכן
גבינת עזים/מוצרלה כדורים
עלי תרד בייבי
בייבי ברוקולי חלוט במים ומלח
טבעות בצל לבן או ירוק
שמן זית
מלח, פלפל גרוס
פטרוזליה קצוצה
ההכנה
על גבי הקלתית המוכנה מרחתי שכבת פסטו יפה.
מעליה הוספתי את עלי התרד, פרחי הברוקולי שנחלטו במים חמים וסוננו היטב.
את טבעות הבצל הלבן, הפטרוזיליה הקצוצה, טיפות שמן זית, מעט מלח ופלפל גרוס ממטחנה ולבסוף קרעים של גבינת עיזים.
***במברשת סליקון מרחתי שמן זית על השוליים החיצונים של בסיס הפיצה כדי שישתזפו יפה בתנור
***הכנסתי לתנור למשך 10 דקות
***הגבינה בעבעה ונמסה. הפיצה יצאה ירוקה, שזופה וטעימה.
חברת שר (Schär), המותג המוביל באירופה בתחום המוצרים ללא גלוטן, מרחיבה את מגוון המוצרים בארץ ומשיקה חדשנות בישראל: בסיס לפיצה ללא גלוטן, ללא צורך בהקפאה, ללא חומרים משמרים ומעושר בסיבים תזונתיים. זוהי הפעם הראשונה שמשווק בארץ בסיס לפיצה ללא גלוטן כמאפה לא מוקפא. הבסיס החדש מאפשר ליהנות מהיום מפיצה בהכנה קלה ומהירה בבית (15 דקות בלבד!), ללא צורך בהפשרה, עם איכות, חוויה וטעם של פיצה אמיתית. הבסיס ישווק באריזה של 2 יחידות. ניתן להשיג בחנויות הטבע הפרטיות וברשתות ניצת הדובדבן, טיב טעם, טבע-קסטל ויוחננוף ועוד.
בסיס הפיצה של Schär ללא גלוטן, בעל איכות של קרסט אמיתי וטעם נפלא, הינו גם טבעוני ואינו מכיל שמן דקל, חלב, ביצים ולקטוז. כל שצריך כדי ליהנות מפיצה ללא גלוטן הוא ליצוק רוטב עגבניות על הבסיס, להוסיף גבינת מוצרלה ולהכניס לתנור לאפייה של כ- 12 דקות. ניתן להוסיף לבסיס תוספות מיוחדות כמו תירס, פטריות, זיתים ועוד.
ריקי ברוך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה