השבוע הגיעו להתנסות טעמי הבורקס של מעדנות מסדרת 'בורקס יפו' - בורקסים גדולים ופריכים- בורקס גדול במילוי גבינה (בצורת משולש). ובורקס גדול במילוי תפוחי אדמה (בצורת מרובע)
האמת היא שגדלתי על בורקס של אמא. שנים הייתי פוקחת עיין ראשונה בשבת ב 9:00 בבקר כשהניחוח המשכר הזה ממלא את הבית לקראת ארוחת הבקר הגדולה של שבת. ביצים קשות, סלטים, גבינות, בורקס מבצק עלים של אמא ושפע אנסופי של זייתים, ריבות, כבושים, ופשטידת תרד אני כל כך אוהבת.
אלא שעם השנים הנוחות הלכה ותפסה את מקומה של מלאכת הבית הרבה ובהיצע המובחר של בורקס מעדנות מבחינתי כבר אין סיבה לעבוד כל כך קשה בעיקר כשהטעם מעולה ויש בו מידה לא מבוטלת של ילדות נשכחת.
הבקר כשסיימתי את אימון הבקר, הרגשתי שמגיע לי להתפנק על ארוחה גקת יותר גדולה. הכנתי קפה קר,
אפיתי מנת בורקס גדול של מעדנות-יפו , קצצתי ירקות טריים וישבתי לשקט של עצמי לפני המרוץ של היום.
ואם גם אתם רוצים אז... לידיעתכם החידוש הוא שלעומת הבורקסים הקטנים, את 'בורקס יפו' אפשר למלא במגוון תוספות כמו ביצה וירקות שונים: פרוסות של עגבנייה טרייה, פלפל חריף וטחינה. פרוסות חציל קלוי, ביצה קשה וזיתים ובעיקר כל מה שאתם אוהבים כיד הדימיון הטובה.
הסדרה החדשה כוללת בורקס יפו במילוי גבינה - 4 יחידות במשקל 150 גרם, 600 גרם; ובורקס יפו במילוי תפוחי אדמה - 4 יחידות במשקל 150 גרם, 600 גרם
ריקי ברוך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה