הן חומר גלם נפלא לכל ארוחה ואירוח. אפשר לאפות מהן אינספור מתכונים
או להגיש אותן עם לחמים מעולים, פריכיות, קרקרים, כעכים וירקות טריים מכל הצבעים. אם תשאלו אותי חגיגת ירקות,
גבינות ופריכיות תירס היא ארוחת הערב המועדפת.
הגבינה נזלה מעט אחרי ההשחמה אבל הטעם היה נהדר |
חדש מנפוליאון - גבינות שמנת במרקם עשיר ובמגוון טעמים מיוחדים.
נפוליאון עם פלפל חליפינו 24% שומן – גבינה בעלת חריפות פיקנטית
שמשדרגת את כריך הבקר שלנו או כל ארוחת בינים, מעולה לבישול ולאפיה. אני הוספתי
אותה לפשטידת קישואים והתוצאה היתה נפלאה.
נפוליאון עם בצל 16% שומן.
לגבינה טעם עדין (לא אוהבת בצל דומיננטי) רק 16% שומן מה ששומר על
מרקם מעולה. אפר למלא איתה כרוכיות ולשלב אותה בקישים, לזניה או פשטידות. כל שילוב
ישדרג את המאפה.
אני ערבבתי אותה גם במלית של פלפלים ממולאים בגבינה וסלרי והגשתי כחלק
מבראנץ.
פלפלים במילוי גבינות נפוליאון
את הפלפלים למילוי ניתן לצרוב קלות על מחבט פסים או פלאנצ'ה ואז למלא
בתערובת גבינות נפוליאון, להוסיף זיתים מגולענים שלמים או, גזר מגורד גס, מעט
אגוזים שבורים ולמלא את הפלפלים.
אני השתמשתי בכל הפלפלים שעמדו לרשותי. לאחר המילוי הברשתי עם מעט
מאד שמן זית והכנסתי להשחמה קלה לתנור.
ריקי ברוך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה