הניחוח שמילא את המטבח כאשר טיגנתי בו זמנית את העגבניות הקטנות והפלפלונים היו שילוב משכר שהריץ את המשפוחה למטבח, כולם בקשו "רק אחד לטעום"...
אבל אני הגנתי בחרוף נפש על המאזטים והודעתי חגגית שזה עוד אמור להיכנס לתנור.
קבלו את הקטנטנים שלי.
מאזטים של ממולאים
והפעם רק בתמונות.
זוכרים?
נותר גם לאפות...
לרוטב:
ציר עוף או בקר, רסק עגבניות טריות ושום לערבב יחד להוסיף תבלינים שאתם אוהבים,
מעט שמן זית
לשפוך על הממולאים
לכסות בניר כסף
לאפות עד 40 דקות על 200 מעלות.
בתאבון
ריקי ברוך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה