בזמן הקצר שעמד לרשותי מהרגע שהבן שלי הודיע שהוא מגיע ועד שטרק אחריו את הדלת והכריז: "באתי"! יכולתי להכין אופציות מצומצמות של ארוחת ערב חורפית, אבל אני לעולם לא מתייאשת כאשר עומדים לרשותי חומרי גלם טובים שהחיבור ביניהם דורש מעט אלתור שהופך לטעמים של ילדות עם "פינוק של אמא" כמו שיניב נוהג תמיד לומר.
הוצאתי מהמקרר טורטיות, ביצים, קטשופ (אצל יניב זה ממש חובה!) ונקניקיות עוף שקבלתי להתנסות מ"מעדני יחיעם". הכנתי קערת סלט קצוץ וניגשתי להרכבת המנה.
מקושקשת נקניקיות בטורטייה
המרכיבים למנת יחיד
2 ביצים טרופות עם מלח ופלפל שחור
3 נקניקיות עוף "יחיעם" פרוסות לטבעות דקות
2 טורטיות
מעט שמן לטיגון
קטשופ
ההכנה
לחמם חממתי מחבת ולצקת מעט שמן לתוכו
לטרוף את הביצים והתבלינים וקערה
לכתוך את הנקניקיות לטבעות
להעביר טבעות הנקניקיות לתוך קערת הביצים ולערבב
לשפוך הכל למחבת החמה, ברגע שהביצים תחילות להיפרד מתחתית המחבת לערבב בכף עץ בזהירות כדי להגיע למצב שכל הביצה תטוגן.
להעביר את המנה לשתי טורטיות
להוסיף או לא קטשופ ולהגיש עם סלט ואהבה.
ולא לשכוח להגיש תה חם ורוגעלך בטעם שוקו-וניל.
בימים אלו משיקה חברת "מעדני יחיעם" משיקה סדרת נקניקיות עוף ללא חומרים משמרים. הסדרה תכלול אריזת נקניקיות עוף ונקניקיות חריפות שישווקו באריזות וואקום של 400 גרם • הנקניקיות החדשות ללא גלוטן, ללא סוכרים וללא תוספת מונוסודיום גלוטומט ומכילות 12% חלבון
כשרות: כשר בהשגחת הרבנות הראשית. מחיר מומלץ לצרכן: כ- 13.90 לאריזת 400 גרם.
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ
חברת אחוה, היצרנית המובילה בישראל של
מוצרי חלוה, טחינה ודברי מאפה, משיקה עוגיות חדשות וטעימות להפליא בסדרת המאפים
מתוצרתה: רוגעלך בטעם שוקו-וניל.
עוגיות הרוגעלך החדשות מבית אחוה עשויות מבצק
שמרים נימוח עם קקאו וממולאות בקרם בטעם וניל, בנראות מדהימה של שחור ולבן, כמו
בקונדיטוריה יוקרתית. הרוגעלך נימוח בפה ובעל טעם עשיר של אפייה ביתית, משווק במגש
אותו ניתן להכניס לתנור (ללא העטיפה), רק לחמם ולהגיש והבית יתמלא בריחות נפלאים
של אפייה. העוגיות משווקות באריזת נוחות של 400 גרם, מתאימות לאירוח וכקינוח מפנק
לצד שתייה קרה או חמה.
רוגעלך בטעם שוקו-וניל מצטרף לסדרת עוגיות
הרוגעלך של "אחוה", אשר כוללות רוגעלך
בטעם שוקולד, רוגעלך קינמון ורוגעלך בטעם וניל עם שוקוצ'יפס.
כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית
ירושלים.
מחיר מומלץ לצרכן: 7.90 – 9.90 שקלים לאריזת
400 גרם.
ריקי ברוך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה