יום רביעי, 5 באוגוסט 2020

מהיום כל אחד יכל להכין חומוס ביתי בשתי דקות של הכנה






החומוס המאכל הכמעט לאומי שלנו נצרך בכל בית ואהוב על ילדים ומבוגרים כאחד.
בימים אלו משיקה חברת "יכין" מוצר חדש לכנת חומוס בבית: גרגרי חומוס - להכנת חומוס משובח ב-2 דקות ובטעם נפלא -כמו בחומוסייה.







גרגירי החומוס "זהבית"-הישראלי, נבחר ע"י יכין מבין עשרות זני חומוס . המתכון הייחודי לחומוס פותח ב"יכין" לאחר תהליך ממושך ובליווי מומחים לחומוס. תהליך הייצור מדמה הכנה ביתית : גרגירי החומוס מושרים במים מעל 16 שעות ומבושלים בבישול איטי עד שהגרגירים הופכים רכים ונימוחים.
עוד חשוב לציין כי שתי מגמות חשובות מקבלות תאוצה בקרב הצרכן הישראלי:
צריכה מוגברת של חלבון מהצומח וחזרה להכנת מזון ביתי.
מגמת חיפוש חלבון מהצומח נובעת מסיבות של קיימות או בריאות. חומוס עתיר חלבון, מכיל סיבים תזונתיים, מינרליים ברזל וויטמינים מקבוצת B. ארגוני בריאות בעולם מעודדים צריכה של קטניות כחלק מתפריט מאוזן ומגוון, הודות לעושר של רכיבים תזונתיים.     
בשנים אחרונות ניכרת חזרה להכנת מזון ביתי מסיבות כלכליות או משאיפה להפחית צריכת מזון מתועש וצריכת חומרים משמרים, ועידן הקורונה אף האיץ את הטרנד שממשיך לצבור תאוצה.


כאמור הכנת החומוס בבית אורכת מספר דקות: שופכים את תכולת הקופסא (כולל הנוזל בו בושל החומוס שהוא בעצמו בעל ערכים תזונתיים), מערבבים בבלנדר לכמה שניות עם מספר כפות טחינה, לפי הטעם. וזהו. מקבלים חומוס טרי ומשובח כמו בחומוסיה.
המוצר החדש מאפשר לכל אחד להכין את החומוס שהוא אוהב, לאכול חומוס נקי או להוסיף פטרוזיליה, שום, שמן זית, לימון, כמון, פפריקה, חריף וכו

מנהלת השיווק של יכין, רויטל בן שחר מוסרת :"יותר ויותר ישראלים מעדיפים להכין מזון ביתי על פני מזון מתועש, אבל הכנת חומוס ביתי דורשת זמן ושעות רבות של השרייה ובישול.  את החומוס החדש כל אחד יכול לשמור במזווה ותוך מספר דקות להגיש חומוס טרי אמיתי וטעים. המוצר החדש פוגש שני צרכים מרכזיים : מצד אחד הצורך במזון באיכות של בית, ללא חומרים משמרים ומצד שני הכנה מהירה עם מינימום עבודה במטבח" .





אריזת "גרגרי חומוס- להכנת חומוס משובח" בבית מתאימה להכנת חומוס במשקל כ -700גרם
ללא חומרים משמרים. מחיר מומלץ לצרכן 9.9 ₪ - 8.9 ₪.
משווק בכל רשתות השיווק וחנויות מזון בפריסה ארצית.























ריקי ברוך

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה