יש אנשים שאינם יכולים להתקיים ללא בשר. מכירים אותם? האהבה שלהם לאדום אדום הזה על גווניו, טעמיו, צורות ההגשה השונות, שיטות הבישול והצלייה או העישון שלו עושים להם שמחה בלב. מין מקבילה לפתגם המוכר של "יין ישמח לבב אנוש". אני מכירה אותם מקרוב, הם חלק מהמשפחה שלי וכל מפגש משותף על קדירות הבשר, הופך להיות חגיגת בשרים המשלבת מנעד טעמים עם הרבה יין תוספות וסלטים. כן ככה זה אצל המכורים השמחים.
אז איך הכל התחיל? מאהבה אחת גדולה של בחור צעיר לאוכל שבין סמטאות רומא, שם התאהב לראשונה באומנות השרקוטרי המסורתית של איטליה, והחליט לרכז את כל טוב העולם במקום אחד, במזווה-בוטיק אוכל!
כשניחוח המשלוח מילא את המטבח הרגשתי צורך לכנס את בני הבית לארוחה ערב סתווית כדי לרומם את האנרגיה ששכחה בנו בימי הריחוק והסגר. אמש, לפנות ערב בשעה שהשמש עמדה לשקוע ערכנו שולחן גדוש נקניקים קרים מבית המזווה, פתחנו בירות, יין, הוספנו סלטים והתמכרנו לבריזה הנושבת.
מה במבחר?
גם אתם תוכלו ליהנות (משלוח לכל הארץ חינם בהזמנה מעל 300 ש"ח.) מהשפע המשתנה מידי שבוע בהתאם לטריות הבקר המקומי ולרכוש באתר את מגוון הבשרים ביניהם:
קורנדביף - עשוי בשיטה מסורתית שמקורה בארה"ב.
צלעות בקר- נתח עסיסי ושומני שעובר תהליך של עישון קר ובכך מקבל טעם עז של בשר ועשן.
בייקון טלה - עשוי מחזה טלה ללא עצמות, עובר כבישה ועישון קר
חזה אווז - אחד הנתחים האהובים על חובבי הז'אנר, מגיע שלם, עובר תהליך של עישון קר וסו-ויד.
כתף עגל - נתח כתף שעובר תהליך של כבישה ארוכה וסו-ויד.
רוסטביף - עשוי מנתח כתף ועובר אפייה בתנור עצים נפוליטני.
פפרוני - עשוי מבשר עגל ושומן עגל. בתוספת של פלפל אנגלי טהור.
סרוולד- עשוי מבשר עגל ושומן עגל. עובר תהליך של יישון וייבוש בטכניקה איטלקית מסורתית.
סלמי פרח - נקרא כך בגלל צורתו, עשוי מהודו, עגל ושומן אווז.
אסאדו מעושן - פשוט נתח של אסאדו נקי מעצם.
כל הבשרים כשרים, מתאימים לתזונת הפליאו והם עשויים 100% בשר ושומן בלבד.
עוד לשירותכם "המזווה-שף" - קייטרינג בוטיק לאירועים קטנים וגדולים בקונספט מיוחד כל חלום שלכם יכל להתגשם. הגדירו את החלום והמזווה שף יגשים לכם כל חלום קולינרי באירוע מושלם!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה