יום שבת, 24 בספטמבר 2016

מרק ירקות בתמונות









בשבוע שעבר כבר הרגשתי את "הרעב" למרק עוף עמוס גרונות וירקות שלמים. הכנתי סיר שנחטף באהבה.
כמובן שהשבוע כבר אימצתי את ההתלהבות של כולם וצעדתי את הצעד הבא.
לקראת סוף השבוע הכנתי שני סירי מרק ירקות מבלי להתחשב בעובדה שהגשם איננו באופק ובחוץ עדין חם.













סלרי, פטרוזילה, כרוב, עדשים ירוקות, גזרים, קישואים. בצלי שאלוט









השבוע עם בא הסתיו באופן רשמי ביום השויון שצויין ב 21.9 העמדתי על הכיריים שני סירים שונים אחד עבר ישירות לביתה של יורשת העצר שבקשה ללא תוספת מסמיכה ורק עם קטניות בכמות מדודה, והאחר הסמיך מבינהם קיבל תוספת של תפוחי אדמה ושתי כפות תערובת דגנים שהפכה אותו סמיך ובהיר יותר.


מרק לא צריך מרכיבים מדוייקים. יש לקצוץ ירקות להוסיף נוזלים, אפשר גם כף שמן זית ותבלינים , לבשלך עד ריכוך והסמכה ולהגיש עם אורז לבן או עם קרוטונים ואיטריות ,זה טעים כבר בסתיו.











ריקי ברוך
שנה טובה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה