בשבוע שעבר כבר הרגשתי את "הרעב" למרק עוף עמוס גרונות וירקות שלמים. הכנתי סיר שנחטף באהבה.
כמובן שהשבוע כבר אימצתי את ההתלהבות של כולם וצעדתי את הצעד הבא.
לקראת סוף השבוע הכנתי שני סירי מרק ירקות מבלי להתחשב בעובדה שהגשם איננו באופק ובחוץ עדין חם.
סלרי, פטרוזילה, כרוב, עדשים ירוקות, גזרים, קישואים. בצלי שאלוט |
מרק לא צריך מרכיבים מדוייקים. יש לקצוץ ירקות להוסיף נוזלים, אפשר גם כף שמן זית ותבלינים , לבשלך עד ריכוך והסמכה ולהגיש עם אורז לבן או עם קרוטונים ואיטריות ,זה טעים כבר בסתיו.
ריקי ברוך
שנה טובה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה