מוצרי הקופון שהגיעו אותי הביתה הפכו מהר מאוד לעוגת דבש וברור לי שעד ערב החג עוד אכין אחת נוספת כי השבת בפתח והמשפחה שלי אוהבת את העוגה הזו מאוד. הפעם שדרגתי את הדבש והוספתי למרכיבים מתוך צנצנת הפרימיום של שופרסל-דבש בתוספת מזון מלכות.
מזון מלכות למי
שאינו בקיא בסגולותיו - מכיל גמא
גלובלין המחזק את המערכת החיסונית כאטיביוטיקה טבעית. הוא מקור תזונה עשיר
מכיל ויטמינים, ביוטין, חומצה פולית ואחרות, מקל על מערכת העצבים ומכיל מינרלים
וברזל. מזון
המלכות מגביר תאבון וחיוניות, מעלה את האנרגיה, מזרז ריפוי, מחזק מערכת חיסון,
שיפור הפוריות והתפקוד המיני.
עוגת הדבש
2.5כוסות קמח
3 כפיות אבקת אפיה
חצי כפית אבקת סודה לשתיה
2.5 כפות קקאו
3 כפיות אבקת אפיה
חצי כפית אבקת סודה לשתיה
2.5 כפות קקאו
כוס שטוחה סוכר
310 מ"ל שמן
250 גרם, שהם 200 מ"ל דבש שופרסל בתוספת מזון מלכות (משדרג את העוגה ברמות )
שלושה רבעים כוס מים
4 ביצים
310 מ"ל שמן
250 גרם, שהם 200 מ"ל דבש שופרסל בתוספת מזון מלכות (משדרג את העוגה ברמות )
שלושה רבעים כוס מים
4 ביצים
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-165 מעלות.
מערבלים בקערת מיקסר את השמן, הדבש, המים והסוכר.
מחממים תנור ל-165 מעלות.
מערבלים בקערת מיקסר את השמן, הדבש, המים והסוכר.
תוך ערבול מוסיפים את הביצים אחת אחת. מוסיפים את הקקאו ומטמיעים הכל.
בקערה נוספת מנפים את הקמח, ומוסיפים לו סודה לשתיה ואבקת אפיה.
בקערה נוספת מנפים את הקמח, ומוסיפים לו סודה לשתיה ואבקת אפיה.
מוסיפים בהדרגה את הקמח לרכיבים הרטובים ומערבבים למרקם אחיד.
משמנים תבנית מאורכת במעט שמן, מרפדים בנייר אפיה ומשמנים אותו.
יוצקים מעליו את העוגה. מכניסים לתנור לשעה-שעה ורבע
בודקים אחרי 50 דקות. בדרך כלל העוגה מוכנה בחצי העליון שלה ועדיין
רטובה בתחתון.
בשלב זה אני מכסה את החלק העליון בנייר כסף, שלא יישרף. העוגה מוכנה
כאשר קיסם (או שיפוד) שננעץ בה עד לבסיסה יוצא יבש.
מצננים את העוגה.
מצננים את העוגה.
שדרגו את עוגות הדבש שלכם והשתמשו בדבש בתוספת מזון מלכות התוצאה מדברת בעד עצמה
חג שמח
שנה טובה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה