קבוצת בולטהאופ שבבבעלות מירי ורן פרסברג משיקה לראשונה בישראל את מותגי הפרימיום
LA-CORNUE מותג מטבחים פרמיום צרפתי המציע ייצור קפדני ואישי במפעל בוטיק בפריז.
SIEMATIC מותג מטבחים פרמיום גרמני בעיצוב אישי, המותאם לרצון הלקוח על ידי מיטב המומחים.
לדברי מירי
פרסברג, מבעלי
קבוצת בולטהאופ: "בשנים
האחרונות
אנו
רואים
שינוי
בתפיסת
הלקוח
את
עולם
המטבחים,
מטבח הוא
כבר
לא
חדר
ש"רק
מבשלים
בו". המותגים
החדשים
מבשרים
על
שינוי
מהותי
בתכנון
ועיצוב
הבית, מקום בו
נאספים
אורחים
ובני
הבית
לחוויות
משותפות.
הנראות
של
המטבח
הפכה
להיות
משמעותית
הרבה
יותר
עבור
הלקוחות
המחפשים
כל
הזמן
לחדש
ולשנות.
התפיסה
העיצובית
השתנתה
הן
ברמת
החומרים
והצבעים
והן
ברמת
פונקציונאליות
הריהוט
והחללים
במטבח.
הקולקציות
החדשות
שאנו
חושפים
היום
מציעים
דגמים
קלאסיים
ומתוחכמים,
תוך
מתן
דגש
על
המטבח
כמרכז
אירוח."
LA-CORNUE נוסד בשנת ב 1908 ונחשב
לאחד
מהמותגים
המובילים
והוותיקים
בעולם. המותג החל את דרכו כעסק משפחתי ומשם גדל להיות מותג פרמיום מוביל שמייצר מטבחים ותנורים הנמכרים בכל רחבי העולם, כאשר הדגש הוא על ייצור קפדני ואישי במפעל הבוטיק הממוקם בפאתי פאריז.
הקולקציות המתחדשות מתוכננות
על
ידי
מיטב
המעצבים
הצרפתיים
של La Cornue בהן
מוצעים
עיצובים
יוקרתיים
וחדשניים
מהם
ניתן
לתכנן
מטבחים
שלמים בסגנון קלאסי או לשלבם במטבח מודרני.
כמו כן, נעשים שיתופי פעולה עם אומנים מעולמות שונים, השנה לדוגמא, בתערוכת
Euro cuccina שנערכת
אחת
ל- 4שנים
במילאנו, לה-קורנו
הציגה
דגם
של
תנור Le
Chateau 150, שעוצב
ע"י
המעצב
ההולנדי
Lex Pott אשר
באמנות
שלו
חושף
מתכות
לתהליכים
כימים
שונים
וכך
יצר
גוון
מעניין
וייחודי
רק
עבור
תנורים
מדגם zזה.
לאורך השנים נוצרו משיתופי הפעולה הללו תנורים מרהיבים וייחודיים כמו תנור שכולו עשוי ברונזה, אשר נראה כיצירת אמנות בפני עצמו או, למשל, תנור מדגם Carbon אשר
כולו
שחור
עם
טקסטורה
בעלת
מראה
של
אריג.
התנורים מגיעים במגוון רחב של מידות מ- 75 ס"מ
ועד
180 ס"מ
ואילו
האפשרויות
של
משטחי
הבישול
רבות
ומגוונות
והן
כוללות
מבערי
גז , טפנייאקי,
French top ,משטח
אינדוקציה
לווק
ומשטח
אינדוקציה
גדול
יותר.
מטבח לה- קורנו הוא למעשה מטבח מקצועי לבית ולכן להשלמת צורות הבישול השונות , לה-קורנו, יצרו את ה Rotisserie מתקן צלייה עם אש גלויה הבנוי בצורה מאוד ייחודית, כאשר גב היחידה עשוי פלדה שהחימום
שלה
הוא
זה
שצולה
את
המזון
ולמעשה
אין
מגע
ישיר
של
האש
במזון
ולכן
ריח
הבישול
בבית
יהיה
עדין
ונעים
ולא
ריח
של
ברביקיו,
בתחתית
המתקן, צלחת
פורצלן
אשר
אליה
ניגרים
נוזלי
המזון
הצלוי
היוצרים
רוטב
מושלם
לכל
תוספת.
היחידה יכולה להיות משולבת בתוך יחידת ארון גבוהה או בתוך נישת גבס.
ניתן להתרשם באולם התצוגה ברחוב התערוכה 3
החברה התפתחה לאורך השנים יחד עם התפתחות המטבח הביתי, מיחידת בופה עצמאית ועד למטבחים המותאמים אישית.
תמונת יח"צ |
תמונת יח"צ |
תמונת יח"צ |
תמונת יח"צ |
SieMatic הינה חברה פורצת דרך בתחום המטבחים. מידי יום פועלים SieMatic לייצר
פתרונות
הנותנים
חשיבות
זהה
לרגשות
ופונקציונאליות.
חשיבה ארגונומית, עיצוב אלגנטי וייצור מדויק, לצד מגוון של חומרים באיכות גבוהה, מאפשרים יצירתיות בתכנון המטבח לפי טעם אישי ובאיכות ללא פשרות.
מעבר לחומרים מגוונים ואיכותייםSieMatic זכתה
להכרה
בין
לאומית
ובפרסי
עצוב
על
היותה
חברה
חדשנית
ומובילה, ממציאת
פטנטים
ליצירת
אזור
עבודה
נגיש, נוח
ומעוצב
להפליא.
SieMatic דוגלים
בעיצוב
ארגונומי
ודואגים
לפתח, לחדש
ולהמציא
פתרונות
ליצירת
סביבת
עבודה
נגישה
אשר משרתת
את
המשתמש. הם
עושים
זאת
באמצעות
אבזור
פנים
מתוחכם
ומרהיב
בעל
שני
קווים, האחד
מערכות
עץ
אלון
בהיר .במערכת
זו
הם משלבים כלי פורצלן המיוצרות עבורם ע"י
חברה
גרמנית
מובילה
אשר
משתלבים
באופן
מושלם
עם משטחי הלבד המכסים את המדפים ואת תחתיות המגירות ומונעים החלקה של אותן צנצנות ובכלל , כלי המטבח השונים.
כמו כן SieMaticפתחו
מערכת
הנקראת
MultiMatic מערכת אשר משתמשת בגב הדלתות לאחסון נוסף ונוח עם מחשבה
על
צורת
אחסון
המנצלת
באופן
המרבי
והמיטבי
את
נפח
הארון.
באולם התצוגה, מוצגים שלושת הסגנונות, קלאסיק, אורבן ופיור בשילובים יוצאי דופן ומעוררי השראה.
טווח מחירים – 80,000-400,000 ₪
המותגים מוצגים באולם
תצוגה
משותף
בנמל
תל
אביב
בעיצוב
האדריכליות
רונה
לוין
ורות
פקר.
ריקי ברוך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה