יום שלישי, 10 ביולי 2018

כריך כתף בקר שמתאים לטיסה, לבריכה או לעבודה









אצלנו בבית מתגוררים אנשים קפדנים  וביקורתיים בכל מה שקשור לאכול.

לא מוותרים על הבחירה בחומרי הגלם  לבישול, להגשה ולשימוש בתפריט היומי.

מידי יום אנו יוצאים מהבית עם כריך או סלט, כל מנת אוכל שנבחר ונארוז היא שתלווה אותנו עד לארוחה הקרובה. 
את כריך הכתף בקר אני ממליצה להכין בג'בטה מקמח מלא או מכוסמין, עם ירקות, פלפלים קלויים, מלפפון חמוץ ומיונז. 











בימים שלו משיקה חברת "מעדני יחיעם" מעדן בשר חדש בסדרת מעדני הגורמה: כתף בקר מעושן בציפוי פלפל.כתף בקר מפולפל מיוצר מנתח טבעי ושלם של כתף בקר המתובל ומעושן בהליך ייחודי המעניקים לו מרקם בשרי נימוח וטבעי • הנקניק החדש ישווק בסדרת "טעם של מעדניה" של יחיעם באריזת 150 גרם. 





סדרת "טעם של מעדניה" של יחיעם כוללת נקניקי בוטיק המיוצרים מנתחי בשר בקר מובחר, בעלי טעם עשיר, ונחשבים לנקניקים המשובחים ביותר. בין הנקניקים הזוכים להצלחה ישנם הפרשוטו, קונדביף, סלמי הרץ, סלמי צרפתי, סלמי הרץ, סרוולד, פסטרמה של פעם, סדרת מוס כבד עוף וסדרת נקניקיות הגורמה וינר, קנאקרס וקרקובר. יחיעם דוגלת ב"גיור" של מעדני בשר הפופולאריים בעולם, תוך הנגשתם לשוק הישראלי והכשרתם. כל מוצרי החברה מיוצרי במפעל בקיבוץ יחיעם, המעסיק כ- 150 עובדים באזור הירוק והמקסים של הגליל המערבי.



כשרות: כשר בהשגחת הרבנות הראשית.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 29.90 ₪ לאריזת 150 גרם.
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.













ריקי ברוך





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה