השבוע כשכלתי היקרה נכנסה לפרוצדורה רפואית, הבטחתי לה שברגע שתתעורר מההרדמה ויאפשרו לה לאכול על אמת, אכין לה את מה שהיא אוהבת.
ומה היא בחרה לדעתכם? גיוזה פיטריות! מה שהפך את המשימה שלי לקלה ומשמחת עוד יותר וכל זאת למה?
כי השבוע הגיעו להתנסות שני טעמי גיוזה נפלאים נוספים אחרי השניים שאהבנו כאן מאד. אני ציפיתי לשעת הכושר והכנתי לכבודה את הטעם המשובח שיעניק לה עוד צעד להחלמה טובה בגוף ובנפש.
כבר ספרתי לכם בעבר על "מאמא מרי" המשווקת את סדרת BIG PAPA כיסונים יפנים שגם אבא יכל להכין בקלי קלות.
הגיוזה הוא כיסון יפני המבוסס על הג'יאוזי, שמקורו בסין. צורת ההכנה הנפוצה ביותר ביפן היא טיגון ואז אידוי, מאכל הקרוי יאקי-גיוזה. בדרך זו הגיוזה מטוגנת בצידה התחתון והשטוח – לצורך קבלת אפקט מיירד וקבלת תחתית פריכה, ומייד אחר כך מוסיפים מעט מים למחבת ומכסים אותו למשך כ-10 דקות, תוך בעבוע עדין של המים – עד שהם נספגים.הגיוזה של BIG PAPA היא תוצרת כחול לבן!! מגיעה קפואה ואין כל צורך להקדים ולהפשיר אותה בטרם ההכנה.
כשר בהשגחת הרבנות הראשית קרית ים.
מחיר: כ-34.90 ש"ח.
להשיג ברשתות המזון ובמעדניות.