קמח גרעיני דלעת מיוצר מגרעיני דלעת איכותיים אשר נאספו ונבחרו בקפידה מהטבע ולא מהונדסים גנטית. הקמח מיוצר מ- % 100 חומרים טבעיים ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל וללא חומרי טעם וריח, כך שנוצר קמח אורגני איכותי אשר שומר על הערכים התזונתיים.
את לחם הבריאות הזה למדתי להכין מהבת שלי. בתי נוהגת להשתמש לרוב בקמח קוקוס. כדי לנסות ולטעום את קמח גרעיני הדלעת שהגיע השבוע להתנסות, המרתי את קמח הקוקוס בקמח הדלעת של greeny. התוצאה הייתה נהדרת.
לחם דלעת ובננות
חומרים
כף קמח רגיל
רבע כפית קינמון
1 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית אבקת אפייה
1/4 כפית מלח מעוכות
1/4 כוס שמן קוקוס
2 2 כפות סוכר חום בהיר
2 כפות סירופ מייפל
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים גדולות
1/3 כוס חלב
שוקולד צ'יפס - חצי כוס לערך
1/2 כפית אבקת אפייה
1/4 כפית מלח מעוכות
1/4 כוס שמן קוקוס
2 2 כפות סוכר חום בהיר
2 כפות סירופ מייפל
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים גדולות
1/3 כוס חלב
שוקולד צ'יפס - חצי כוס לערך
ההכנה
בקערה בינונית ומקציפים יחד מחית בננות, שמן קוקוס, סירופ מייפל וסוכר מוסיפים את הביצים והחלב. לערבב עד קבלת תערובת אחידה.
גרעיני הדלעת מעניקים לגוף שפע יתרונות ומספקים אנרגיה טובה. הם מסייעים לחיזוק האון הגברי, תורמים לשיפור פריון הגברים, תורמים לשיער ועור בריא, הם מקור טוב לחלבונים, מסייעים בהרפיית שרירים, ומרים על הלב וכלי הלב. קמח גרעיני דלעת עשיר במינרליים בהם אבץ, נתרן, אשלגן ,ברזל ,יוד, מגנזיום ,סידן ומגוון ויטמינים כגון: A,B1,B2,B5,B6,B9,C,H
הם עוזרים באופן משמעותי למנוע סוכרת, מפחיתים את רמות הכולסטרול, מונעים אוסטאופורוזיס, עוזרים לכם להוריד משקל עודף מהגוף ומפחיתים את הסיכויים לסרטן.
קמח גרעיני הדלעת משמש כתוספת לכול סוגי הקמחים, תוספת ליוגורט, פנקייקים, לביבות ולשיפור והעשרה של דברי מאפה. להוסיף ביחס בין 15% ל- 20% משאר הקמחים.
קמח גרעיני הדלעת משמש כתוספת לכול סוגי הקמחים, תוספת ליוגורט, פנקייקים, לביבות ולשיפור והעשרה של דברי מאפה. להוסיף ביחס בין 15% ל- 20% משאר הקמחים.
משקל 250 גרם
מחיר 12 שקל
להשיג בחנויות הטבע ובמרכולים
ריקי ברוך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה