לחמניות גבינה הן פתרון מהיר לכל מי שמחפש לגוון את ארוחת הערב המשפחתית, הן מעולות לשולחן החג לבראץ' חגיגי או כתחליף ללחם. אם אנו רוצים "לחם עם גבינה"- הרי הגבינות כבר בפנים...
במרבית הפעמים כאשר אני מכינה לחמניות גבינה לבקר שבת אני נוהגת להשתמש בגבינת קוט'ג ולהוסיף גבינות קשות ורכות. השבוע לנוכח המפגש עם הגבינה החדשה לאפיה של השף הלבן העדפתי להוסיף את הגבינה המוצקה שהגיבה נפלא בתהליך האפיה וקצרה שבחים של בני הבית.
לקראת חג השבועות משיק השף הלבן של תנובה ארבעה מוצרים חדשים המקצרים לנו את זמן העמידה במטבח ומבטיחים לנו תוצאות מרשימות וטעימות.
לא השתמשתי במקסר
לחמניות הגבינה נפלאות עם סלטים ומטבלים, נפלאות בזכות עצמן ודורשות הכנה קצרה ואפייה של 15 דקות לערך.
לחמניות גבינה וחמאה
200 גרם גבינה לאפייה של השף הלבן 9% - מוצר חדש
150 גרם חמאה תנובה מומסת
2.5 כוסות קמח תופח
150 גרם גבינה בולגרית 16% פיראוס של תנובה מפוררת
ביצה
ללוש את כל המרכיבים יחד- אני לשתי ביד.
ההכנה
ליצור מעיסת הגבינות עיגולים ולהניח על תבנית מרופדת בניר אפיה
לפזר מעל פתיתי גבינת מוצרלה תנובה.
ולאפות בחום 180 מעלות עד הזהבה.
ריקי ברוך
אהבתי קל להכין
השבמחקקל ובהחלט טעים מאד.
השבמחקנראה מצוין! בהחלט אנסה לערב חג
השבמחק