השבוע כשחבילות הפתיבר של אסם הגיעו לקראת חג השבועות שמעתי את הבת שלי לוחשת לי בקול רם שזה בדיוק הזמן לחגוג על עוגת הזברה שלא הכנתי כבר מזמן.
האמת היא ששלוב של פתיבר עם גבינה קרה הוא השילוב הכי אהוב אצלנו בבית. תוסיפו לזה את הקינוח מושלם של הכנת קסטה תוצרת בית - שני בסקוויט פתיבר שכל שצריך לעשות הוא לערום ביניהם כמות נכבדה של גלידה מעולה, לעטוף בניילון נצמד להכניס לפריזר לשעה ולהינות.
קבלו את עוגת הזברה שנכנסה לפריזר ומשום מה חמקה החוצה על ידי מי מילדי עוד לפני שהיתה קפואה לחלוטין....
עוגת זברה קרה
המרכיבים
500 מ"ל שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
חבילה
אינסטנט פודינג וניל
גביע גבינה לבנה 3% -5%
חבילת פתיבר אסם שוקולד מריר, קרמל או קלאסי
כוס חלב להרטבת הפתיבר
לקישוט שוקולד מריר מגורר במגרדת גסה
|
לפני ההגשה הופכים את העוגה הקפואה על מגש מלבני מסירים את הניילון הנצמד
מגרדים שוקולד מריר מעל ופורסים.
|
חג שמח
ריקי ברוך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה