יום ראשון, 7 במאי 2017

קריספי-הברוסקטה האיטלקית של אסם בטעמים חדשים



אני חייבת להסתיר את השקיות האלו מבעלי ברגע שהוא ראה אותן על השולחן הוא פתח את המקרר והוציא גבינות טריות וטחינה וישב לאכול את ארוחת הבקר שלו לפני שיצא לאימון הבקר במכון.

ככה זה אצלנו לא עומדים בפני הקריספי הטעים הזה של אסם ואם לא "אחביא" בקופסה כדי שכולם יזכו להינות ולטום אז לא יהיה לי כבר מה לצנצן... (מהמילה צנצנת)




לקראת השבועות מרחיבים בחברת אסם את סדרת קריספי. בימים אלו משיקה החברה שני טעמי ברוסקטה חדשים:ברוסקטה איטלקית עם שמן זית ובזיליקום וברוסקטה איטלקית עם שמן זית ואורגנו.

הברוסקטה היא פרוסת מאפה קלויה, מתובלת וקראנצ'ית. למנשנשים על הדרך היא פתרון מצויין בתוספת גבינות רכות או קשות , אני אוהבת עם טחינה או חצילים קלויים וכמובן עם סלט ירקות קצוץ דק. 






לבית, לטיול, לדרך, לבראנץ' חגיגי או לארוחת ערב משפחתית תמיד ניתן לשלב את הברוסקטות של אסם בטעמים השונים ולהינות מארוחה קלה וטעימה. 
המטבח האיטלקי מהווה מקור השראה לטעמו של הישראלי ה"ממוצע" האוהב לשלב אותו במתכונים, חטיפים, מאפים פסטות ופיצות.






קחו לכם לשבועות את שני הטעמים החדשים - ברוסקטה איטלקית עם שמן זית ובזיליקום וברוסקטה איטלקית עם שמן זית ואורגנו ושדרגו את שולחן החג. 
חג שבועות שמח.



ריקי ברוך. 




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה