ימי הבידוד והסגר שנכפו עלינו לאחרונה, אמנם מפתחים בנו את הדמיון אלא שהתנאים מאפשרים לנו מעט מאד מרחב פעולה. הבוקר כשכל המשימות היו כבר מאחרי והשעמום הציף בי כל חלקה טובה, הבטתי בצנצנת העוגיות והחלטתי שזה הזמן הנכון לאכלס אותה בעוגיות חדשות.
את ממרחי השומשום של אחוה כבר הכרתי לכם לפני מספר ימים. במפגש חוזר שלי עם הממרחים ובהם צנצנת ממרח השומשום עם שוקולד, ללא תוספת סוכר, עלה במוחי רק רעיון אחד-עוגיות טחינה בטעם ובצבע שוקולדי, מה שהביא בסופו של דבר לניחוח הכי מושלם שהציף את הבית היום 21.3.20 ביום השוויון האביבי הזה שמתאפיין בהיפוך גמור למזג האוויר החורפי שנחת עלינו בדיוק כמו הקורונה-הרבה מידי ומיותר מידי.
למתכון שלפנכם 4 מרכיבים בלבד
200 גרם סוכר
200 גרם חמאה רכה
200 גרם ממרח שומשום עם שוקולד (ללא תוספת סוכר) של אחוה
3 כסות קמח
ההכנה
להכניס את כל המרכיבים לקערת המקסר ללוש לתערובת אחידה
ליצור עיגולים ולהניח במרחק סביר זה מזה, בתבנית רחבה המרופדת בניר אפיה
אפשר לשקט בשקדים מולבנים
להשאיר ולקרר בתוך התבנית ורק אחר כך להעביר לרשת ולצנצנת אטומה.
200 גרם חמאה רכה
200 גרם ממרח שומשום עם שוקולד (ללא תוספת סוכר) של אחוה
3 כסות קמח
ההכנה
להכניס את כל המרכיבים לקערת המקסר ללוש לתערובת אחידה
ליצור עיגולים ולהניח במרחק סביר זה מזה, בתבנית רחבה המרופדת בניר אפיה
אפשר לשקט בשקדים מולבנים
להשאיר ולקרר בתוך התבנית ורק אחר כך להעביר לרשת ולצנצנת אטומה.
ריקי ברוך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה