יום שבת, 7 במרץ 2020

סולתם מציעה את סדרת סכיני השף Shibuya - ויש גם מתכון.








אחד הדברים הכי משמעותיים במטבח הוא מבחר סכיני עבודה ייעודיים למטרות השונות. מאז שלמדתי 
קורס הטבחות המקיף, לפני 17 שנה במלון תדמור, אני מקפידה ליחד כל סכין לתחום המיועד. בימים אלו ולא רק לקראת פסח ממליצה לכם על סדרת סכיני השף מבית סולתם. הסדרה חדשה כוללת שבעה דגמים שונים המתאימים לשימוש במטבח הביתי כמו גם המקצועי ובמחירים כדאיים. ויש גם מתכון. 





סדרת סכיני שף Shibuya עשויה מפלדה גרמנית איכותית חזקה אך גמישה. תהליכי היצור המתקדמים ובקרת האיכות חסרת הפשרות תורמים יחד לתוצאה מרשימה- סדרת סכינים מהטובים שיש בהשראה יפנית. 




בין דגמי הסכינים שבסדרה תמצאו סכין לכל מטרה ובמגוון מידות: 
סכין שף למגוון משימות קיצוץ, חיתוך וקילוף: בשר, דגים, ירקות, פירות ועשבי תיבול. 
סכין בעלת להב ארוך אידיאלית לחיתוך בשר, עופות ודגים טרם הכנתם. 
סכין סנטוקו-הגרסה היפנית מעולה לחיתוך ירקות לרצועות בכל עובי. בעלת להב לאיסוף חלקים חתוכים וקצה מעוקל המסייע לתנועה חלקה בעת הקיצוץ. 
סכין פטי לביצוע משימות חיתוך עדינות ומדויקות. 
סכין רב תכליתית, סכין קילוף המתאימה לקילוף ירקות ופירות. מארזי סכינים עם משחיז ובלוק עץ. 

גדלים בסדרה:
סכיני שף, 20 ס"מ 
סכין פריסה 12 ס"מ, 
סכין סנטוקו מיני 12 ס"מ, 
סכין פטי 12 ס"מ, 
סכין רב שימושית 12 ס"מ, 
סכין קילוף 8 ס"מ, 












סלט עוף בכרוב, לימון ושמן זית
לסלט
חצי ראש כרוב קצוך לפרוסות דקות
כוס פרוסות דקות או קוביות של חזה עוף מבושל (אפשר להקפיץ במחבת)
מעט מלח
מעט חמוציות ללא סוכר
מעט שקדים מולבנים
טבעות בצל ירוק טרי

לרוטב
2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
מלח
רבע כפית סוכר
חצי כפית דבש
מעט חרדל גרגירים
רבי כוס שמן זית
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
לקצוץ את העוף לרצועות דקות
לקצוץ דק את הכרוב ולהעביר לקערה רחבה-אני קצצתי בקלות עם סכין סנטוקו 12 ס"מ  
לזרות מעל את המלח ולעשות בידיים את הכרוב כדי שיאבד נפח - לשטוף תחת מים זורמים ולנקז במסננת
להכין את הרוטב - לערבב יחד את  המרכיבים בצנצנת סגורה.
להעביר את הכרוב אל קערת הגשה, להוסיף את שאר מרכיבי הסלט לצקת את הרוטב ולהגיש.




מה הופך את סדרת הסכינים לכל כך נוחה ושימושית ומה יתרונותיה? 

מגוון להבים המותאמים לשימושים שונים.
עמידות לאורך זמן.
הן בעלות מראה חדשני ומעוצב.
מיוצרת מפלדה גרמנית איכותית, חזקה אך גמישה.
קצוות הלהב בצורת מבנה V להקניית חדות ודיוק מרבי במהלך החיתוך.
בטיחות בשימוש –"מפרץ" שבין הלהב לידית מרחיק את האצבעות מהלהב ויוצר הפרש גובה.
ידיות ארגונמיות כהות וחזקות במיוחד. בעלות משקל מאוזן ומתאמות למבנה כף היד.
ידית אנטיבקטריאלית בעלת עמידות מוגברת למים.
טווח המחירים בסדרה נע בין 64.5 ₪ - 99.5 ₪ 
להשיג ברשת חנויות סולתם ברחבי הארץ 

























ריקי ברוך

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה