מאז ומתמיד הפחתתי בשימוש בתבלינים. יש לי מספר תבלינים קבועים ובהם אני מתבלת. אחד מהם היא אבקת המרק שגם אותה אני מעדיפה לצרוך פחות אבל מעניקה טעם משובח לכל תבשיל. למרק, לממולאים, לתפוחי אדמה בתנור, למאפים מלוחים ולעוד מתכונים שונים שאני מכינה בבית.
השבוע הגיעה להתנסות אבקת מרק בטעם עוף ללא צבעי מאכל וללא חומרים משמרים אותה משווקת רשת "רמי לוי שיווק השקמה"
בכל מתכון שאתם מתבלים לטעמכם אני ממליצה להוסיף מעט אבקת מרק זה משביח את הטעם ומחליף את הצורך במלח.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה