יום חמישי, 13 במרץ 2025

השף שאול בן אדרת מגיע ל"עמותת לשובע", לבשל עם מילואימניקים ומילואימניקיות במסגרת יום המעשים הטובים





בשבוע הבא יתקיים יום מעשים טובים והשף שאול בן אדרת מגיע ל"עמותת לשובע", לבשל עם מילואימניקים ומילואימניקיות – ארוחת גורמה עם חומרי גלם בסיסיים למען נזקקים.
במסגרת יום מעשים טובים, מיזם הדגל של עמותת "רוח טובה" מקבוצת אריסון שיתקיים ב-18 במארס 2025 , אלפי פעילויות התנדבות ועשיית טוב יתקיימו ברחבי הארץ וצפויים להשתתף בו מעל -2.5 מיליון איש תחת המסר "מרגיש טוב לעשות טוב."

המתכונים:

1. אורז מלכותי בשני צבעים – חגיגה של טעמים בכל ביס
2. מסבחה ירקות: חומוס חם עם ירקות מוקפצים ואגוזים קלויים
3. כדורי הבשר בטעם של בית עם טאץ' של שף.


טעם של בית עם טאץ' של שף – כדורי הבשר שאתם חייבים לנסות!

במסגרת יום מעשים טובים, מיזם הדגל של עמותת רוח טובה מקבוצת אריסון שיתקיים ב-18 במארס 2025 , אלפי פעילויות התנדבות ועשיית טוב יתקיימו ברחבי הארץ וצפויים להשתתף בו מעל -2.5 מיליון איש תחת המסר "מרגיש טוב לעשות טוב."

גם השנה שף שאול בן אדרת מגיע ל"עמותת לשובע", לבשל עם מילואימניקים ומילואימניקיות – ארוחת גורמה עם חומרי גלם בסיסיים למען נזקקים.
שף שאול בן אדרת

תערובת לכדורי בשר
500 גרם בשר טחון 80% בשר 20% שומן
2 כפות אורגנו יבש
1 בצל קצוץ קצוץ
2 ביצים
1/2 כוס פירורי לחם
2 כפיות מיונז
מלח פלפל
לערבב וליצור כדורים/קציצות

רוטב עגבניות

2 יח' שורש סלרי קצוץ לקוביות קטנות
4 שיני שום קצוצות
1 יחידה גמבה קצוצה לקוביות קטנות
1 יחידה בצל קצוץ לקוביות קטנות
1 כף אורגנו יבש
4 כפות רסק עגבניות
2 כוסות עגבניות מרוסקות/ או מיץ עגבניות
2 כפיות סוכר
6 עלי מרווה
1 כוס מים רותחים
1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל

אופן הכנה:
לבשל את כל מרכיבי הרוטב כ15 דקות, להמליח ולפלפל. להוסיף את כדורי הבשר ולבשל על אש נמוכה כ15 דקות נוספות.
המלצה להגיש על פסטה מבושלת
גם אתם רוצים לעשות משהו למען הזולת? היכנסו לאתר יום מעשים טובים ובחרו את הדרך שלכם לעשות טוב.

אורז מלכותי בשני צבעים – חגיגה של טעמים בכל ביס מאת שף שאול בן אדרת

במסגרת יום מעשים טובים, מיזם הדגל של עמותת רוח טובה מקבוצת אריסון שיתקיים ב-18 במארס 2025 , אלפי פעילויות התנדבות ועשיית טוב יתקיימו ברחבי הארץ וצפויים להשתתף בו מעל -2.5 מיליון איש תחת המסר "מרגיש טוב לעשות טוב."

גם השנה שף שאול בן אדרת מגיע ל"עמותת לשובע", לבשל עם מילואימניקים ומילואימניקיות – ארוחת גורמה עם חומרי גלם בסיסיים למען נזקקים.


מצרכים:

2 כוסות אורז יסמין או פרסי
1 כוס אורז בר שחור

אופן הכנה:
לבשל את האורז בר השחור כמו פסטה
(כוס אורז בר שחור 1 ליטר מים רותחים, לבשל עד שהאורז מתבקע – בערך 40 דקות) לסנן את האורז משארית המים.
לבשל את האורז הלבן
(1 כוסות אורז על 1.5 כוסות מים, 1 כף שמן זית ו-1/2 כפית מלח – למשך 20 דקות מכוסה על אש נמוכה, עוד 4 דקות מכוסה ללא אש)
במחבת עם 2 כפות שמן זית, לערבב ולטגן את האורז עם התערובת לאורז

תערובת לאורז חגיגי:
4 כפות שקדים מולבנים קלויים
4 כפות חמוציות
4 כפות זיתים מיובשים
2 כפות צלפים קצוצים
2 כפות נענע קצוצה
1 כף גרידת לימון
4 כפות עגבניות מיובשות קצוצות
גם אתם רוצים לעשות משהו למען הזולת? היכנסו לאתר יום מעשים טובים ובחרו את הדרך שלכם לעשות טוב.



מסבחה ירקות: חומוס חם עם ירקות מוקפצים ואגוזים קלויים מאת שף שאול בן אדרת

במסגרת יום מעשים טובים, מיזם הדגל של עמותת רוח טובה מקבוצת אריסון שיתקיים ב-18 במארס 2025 , אלפי פעילויות התנדבות ועשיית טוב יתקיימו ברחבי הארץ וצפויים להשתתף בו מעל -2.5 מיליון איש תחת המסר "מרגיש טוב לעשות טוב."

גם השנה שף שאול בן אדרת מגיע ל"עמותת לשובע", לבשל עם מילואימניקים ומילואימניקיות – ארוחת גורמה עם חומרי גלם בסיסיים למען נזקקים.

למסבחה

2 כוסות חומוס מבושל רך מאוד וחם!
1/2 כוס טחינה גולמית
1 כוס מים מבישול החומוס
4 כפות מיץ לימון
1/2 כף שמן שומשום
1/4 כפית מלח
1/4 כפית כמון
לערבב את הכל ולשמור במקום חמים

2 שיני שום פרוס
8 יח' אספרגוס
8 יח' פטריות שמפניון
חופן פטריות שמגי
8 יח' פטריות פורטובלה
4 יח' זוקיני פרוס
1/2 כוס אדממה או / אפונים
חופן שעועית או / אפונת שלג
2 כפות שמן זית
מלח פלפל

אופן הכנה: להקפיץ את כל הירקות כ-3 דקות במחבת עם שמן זית.
להגשה בצלחת 5 כפות מסבחה ומעליה 5 כפות של ירקות מוקפצים.
לקשט עם אגוזים קלויים וטפטופי שמן זית.
גם אתם רוצים לעשות משהו למען הזולת? היכנסו לאתר יום מעשים טובים ובחרו את הדרך שלכם לעשות טוב.

*צילומים באדיבות יחסי ציבור רוח טובה.












ריקי ברוך







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה