יום שני, 27 באפריל 2020

כשאני לא הולכת לפיקניק ה"פיקניקרקר" בא אלי!





דווקא בימים אלו ולקראת יום העצמאות שמגבלות הקורונה עוד כאן אנו מנועים מלצאת למרחב ולקיים פיקניק כמו שאנו מעדיפים. אבל מי אמר שאי אפשר לארגן פיקניק בסביבת הבית ואולי גם בתוך הסלון?

חברת "ביכורים מזון ומאפה", המתמחה בייצור לחמים ולחמי בריאות, מציעה לארגן "פיקניקרקר" שמח וטעים עם קרקרים מפשתן, בריאים ופריכים ועליהם מבחר ממרחים טעימים. תוסיפו ירקות חתוכים, חמוצים וזיתים – ואתם מסודרים.








איך מארגנים פיקניקרקר? 
פורסים מפה (רצוי משובצת) במרכז הסלון במרפסת או בחצר, עורמים צלחות, מפיות וכוסות. 
מסדרים במרכז המפה מגשים עם שורות שורות של: 
קרקרים עם חומוס, זחוג ופרוסות דקות של מלפפון טרי
קרקרים עם גבינת שמנת, טפנד זיתים ורבעים של עגבניות שרי
קרקרים עם גבינת שמנת-שמיר ופרוסות סלמון
קרקרים עם גווקמולי אמיתי (קוביות אבוקדו, קוביות עגבנייה וקוביות קטנטנות של בצל סגול), עם/בלי טבסקו
קרקרים עם חמאת שום (פשוט כמו שזה נשמע: לערבב חמאה עם שום כתוש טרי או עם שום גבישי)
קרקרים עם גבינה צהובה, גבינת עזים, בצל ירוק ורבע עגבניית שרי
קרקרים עם סלט טונה
קרקרים עם טחינה, פרוסת ביצה קשה ופרוסה דקיקה של צנונית
קרקרים עם קוביות של חציל מוקפץ, גבינה בולגרית ופטרוזיליה קצוצה.










הקרקרים פריכים ועשירים בערכים תזונתיים, מכילים רק 1 גרם פחמימה לקרקר ומוצעים  ב-3 טעמים נהדרים – שום, זעתר וטעם טבעי. הקרקרים גם לא מכילים חומרים משמרים, רכיבים מהונדסים גנטית, רכיבים מן החי או תוספת סוכר.



את הקרקרים אפשר להשיג ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ, ובאתר "ביכורים"


























ריקי ברוך



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה