אני נאמנה לסלטי "משני" כבר שנים רבות ומרעננת את התפריט המשפחתי בכל פעם שמתווספים לגיוון סלטים חדשים. בימים אלו משיקה יצרנית הסלטים "משני" סלט חדשני באיכות פרמיום: ממרח לימון
סלט ממרח הלימון מיוצר מלימונים טריים ועל פי מתכון בלעדי של "משני". הממרח מתאים לשימוש בתבשילי דגים, בשר ועוף ובמיוחד לסנדוויץ' טוניסאי וכריכים • ממרח הלימון משווק באריזת 300 גרם וניתן להשיגו בסניפי רשת משני וברשתות המזון
אפשר לאכול את ממרח הלימון המשובח עם כפית, (כמו הבן שלי...) אפשר למרוח על בפיתה עם שניצל או נקניקיות, אפשר לגוון בתבשילים, להוסיף למרינדת העוף בתנור, לרטביי פסטה על בסיס עגבניות ולא רק, לנשנש עם קרקר כמוני או לטבול את הציפס החם לצד השניצל.
המרכיבים:
3-4 חזות עוף נקיים
4 כפות ממרח לימון "משני"
רבע כוס סויה
רבע כוס סילאן
שמן זית
פרוסות לימון
מעט פלפל גרוס
פפריקה מתוקה
כוס מים פטרוזיליה לקישוט אחרי אפיה בתנור
ההכנה:
מניחים את נתחי העוף בתבנית רחבה או בסיר חסין חום
עליהם מוסיפים את מרכיבי המרינדה והמים
מכסים בניר אפיה ובנייר כסף
מכניסים לתנור למשך שעה על 230 מעלות
מסירים את הכיסוי ומשזפים בחום 250 מעלות במשך 10 דקות - (זהירות לא לייבש את החזה)
מפזרים מעט פטרוזיליה
פורסים לפרוסות רחבות (יכל להתפורר קצת ומגישים עם תוספת
בתאבון.
לדברי דני כדורי, מנכ"ל חברת משני, "ממרח הלימון נמצא בשימוש שלנו לאורך שנים ארוכות והוא רכיב חשוב בחלק מהמתכונים הבלעדיים של משני מבית אבא. לאור הביקוש, שהגיע בעיקר ממסעדות ודוכני סנדוויץ' תוניסאי, החלטנו לתת לו את הבמה ולהשיק אותו כסלט נפרד בליין סלטי הפרמיום שלנו, להנאת קהל הלקוחות".
חברת "משני" נחשבת ליצרנית סלטי הפרמיום המובילה בישראל. החברה מפעילה 4 חנויות מפעל - בראשון לציון, רחובות, מודיעין וחולון. החברה מעסיקה עובדים מכל המגזרים ומשווקת מעל ל- 120 סוגי סלטים לרשתות השיווק, בתי מלון, חברות קייטרינג ומסעדות, וכן מייצאת לשוק היהודי באירופה.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 12 ₪ – 14.90 ₪ לאריזת 300 גרם.
כשר מהדרין בהשגחת בד"ץ בית יוסף.
להשיג בחנויות המפעל של משני וברשתות המזון ברחבי הארץ.
ריקי ברוך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה