יום חמישי, 30 בינואר 2025

הכירו את iChoc: מותג שוקולד אורגני, טבעוני, איכותי, קרמי וטעים, לנשנוש ואפייה.





השבוע הגיע להתנסות שוקולד טבעוני איכותי וטעים מאד בחמישה טעמים שהתאימו לכל אחד מאיתנו כך שהתחלקנו ביננו ללא ויכוחים כשכל אחד בחר את החפיסה שלו.

הכירו את iChoc : מותג שוקולד אורגני, טבעוני, איכותי, קרמי וטעים, שיעשה טוב לנשמה ולסביבה. השוקולד, הכולל מגוון של 5 טעמים משובחים, מיוצר מחומרי גלם איכותיים, טבעיים ואורגניים, ללא מוצרי חלב, שמן דקלים, חומרים מלאכותיים או משמרים. כל האריזות מתכלות וללא פלסטיק. המותג משווק על ידי חברת "בריאני", המתמחה בשיווק מזון טבעי עם ערך מוסף.


iChoc מוצע ב-5 טעמים נהדרים

שוקולד לבן, ו-4 טעמים של שוקולד בטעם חלב עם תוספות שונות. 
השוקולד עשוי מחומרי גלם טבעיים ומיוחדים מחקלאות אורגנית ובהם קמח כוסמת אורגני, קמח אגוזי נמר אורגני, חמאת קקאו אורגנית, עיסת קקאו אורגנית, מחית אגוזי לוז אורגנית, שבבי בייגלה אורגניים, תרמילי וניל בורבון אורגניים, שמן שקדים אורגני וסירופ קרמל אורגני.



מותג השוקולד iChoc מיוצר בגרמניה מקקאו משובח הגדל בחוות קטנות ברפובליקה הדומיניקנית, על פי תקני סחר הוגן. השוקולד מיוצר ונארז באהבה, תוך הקפדה על שקיפות, הוגנות, מניעת סבל של בעלי חיים ושמירה על הסביבה.


סדרת הטעמים כוללת:

שוקולד בטעם חלב עם שבבי אגוזי לוז מסוכרים
שוקולד בטעם חלב עם שבבי בייגלה מלוח
שוקולד בטעם חלב עם אגוזי לוז
שוקולד בטעם חלב, קלאסי
שוקולד לבן עם וניל

אנחנו לא טבעונים ועדיין אומר בפה מלא שהשוקולדים של iChoc, נפלאים ומתבוססים על רכיבים טבעיים מה שאנו מקפידים תמיד. לקראת סופ"ש הכנתי עוגיות שוקולד ציפס ועוגת תפוז שוקולד תוך שימוש בשוקולד האיכותי שהשתלב נפלא במתכונים.
לעוגת התפוז המסתי חפיסת שוקולד במיקרוגל וערבבתי עם מחצית המסה שהכנתי. הכנסתי לאפייה
התוצאות והשבחים לא אחרו לבוא.

לעוגיות השוקולד ציפס גרסתי חפיסת שוקולד אחרת והוספתי לבצק. 
גלגלתי את העיסה לשני גלילים והכנסתי לפריזר לחצי שעה.
לפני האפייה פרסתי עיגולים, הנחתי על גבי ניר אפיה ואפיתי לעוגיות טבעוניות משובחות. 




לעוגת התפוזים והשוקולד
מרכיבים
4 ביצים
כוס סוכר
כוס מיץ תפוז טרי סחוט
כוס שמן
חצי כוס קוקוס
גרידת תפוג
שקית סוכר וניל
2 כוסות קמח תופח
חפיסת שוקולד לבן עם וניל של  iChoc - מומס בפולסים במקרוגל.

ההכנה:
להקציף את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל לקצף יציב
להוסיף את גרידת התפוז 
להנמיך את מהירות המיקסר, להוסיף לסירוגין קמח, שמן, מיץ תפוז ולערבב בעדינות עם מרית.
להעביר מחצית הכמות לתפנית אפיה משומנת
למחצית השניה להוסיף את השוקולד המומס לערבב קלות ולהוסיף לתבנית האפיה
לערבב בעדינות תוך שימוש בסכין
לאפוץ 35 דקות על 170 מעלות ללא טורבו.


לעוגיות השוקולד ציפס
מרכיבים
140 גרם חמאה רכה
כוס סוכר
ביצה
שקית סוכר וניל
כוס ושלושת רבעי קמח תופח
כוס שבבי שוקולד ציפס - אני בחרתי חבילת שוקולד iChoc בטעם חלב עם שבבי בייגלה מלוח.

ההכנה:
במיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה וסוכר מערבבים עד הקרמה.
מוסיפים ביצה ותמצית וניל וממשיכים לערבב על מהירות נמוכה.

בקערה נפרדת מערבבים יבשים :
קמח, אבקת אפיה ושוקולד ציפס
מוסיפים למיקסר בעדינות עד קבלת בצק רך ונעים.
מחלקים את הבצק ל 2 ויוצרים גליל עטוף ניילון ומכניסים לפריזר לחצי שעה לערך
לפני אפיה פורסים עיגולים, מניחים עג ניא אפייה עם מרווחים ואופים 12 דקות


השוקולד מתאים לטבעונים, לרגישים ללקטוז, לנמנעים ממוצרי חלב, צמחונים, פודיז, שומרי כשרות ובכלל - לכל מי שאוהב שוקולד
משקל אריזה: 80 גרם. כשר: פרווה, בהשגחת .K
מחיר: 16.90-18.90 ₪.
להשיג ברשתות: ניצת הדובדבן, שופרסל גרין, ויקטורי, וברשתות מזון ובחנויות טבע מובחרות.




















ריקי ברוך

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה