יום שישי, 2 בדצמבר 2016

לביבות תפוחי אדמה ובצל ירוק






בואו של הגשם והקדרות שאפפה את היומיים האחרונים העירו בי ניחוחות שמזמן לא היו אצלי במטבח. הצעירים שהתעוררו אל צהרי היום הזה התקבצו טרוטי עיניים סביב הלביבות החמות עד שכחו בכלל שהתכוונו לשתות את הקפה הראשון של הבקר... (13:00 בצהרים, כבר ציינתי? ).











הסיבה העקרית שלשמה לא הכנתי לביבות באה מהבחירה של לחסוך במזון מטוגן.  השישי הזה החלטתי לפנק את המשפחה והשמחה לנוכח התוצאה היתה גדולה...











לביבות תפוחי אדמה ובצל ירוק

המרכיבים וההכנה:
5-6 תפוחי אדמה מגוררים ומסוננים
בצל גדול מגורר ומסונן
2 ביצים
3 כפות קמח תופח
פלפל גרוס, מלח
חופן פטרוזליה קצוצה
2-3 ענפי בצל ירוק פרוס.
4 שיני שום כתוש

לערבב את כל המרכיבים בקערה גדולה, לחמם מחבת ולהעביר מנות מתוך התערובת אל השמן החם. לטגן משני הצדדים, להעביר לניר סופג ולהגיש מיד. 





















ריקי ברוך










אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה