יום שני, 4 בדצמבר 2017

עוגיות שוקו-שוקולד צ'יפס









את עוגיות השוקולד צ'יפס האלו הכנתי בדקות של פנאי שהיו לי עד לארוחת הצהריים באחד מימי השבוע.
כל שנדרש הוא חומרי גלם איכותיים, דקות של ערבול ושתי תבניות מרופדות בניר אפייה.
אחרי אפייה קצרה יש לצנן על רשת ולהעביר לצנצנת אטומה.






המרכיבים:
2 כוסות קמח
3 כפות קקאו
2 ביצים
200 גרם חמאה או מזולה
כוס ורבע סוכר
כפית אבקת אפיה
כפית סודה לשתיה
2 שקיות סוכר וניל או תמצית איכותית
שקית נטיפי שוקולד ציפס במשקל 250-300 גרם


ההכנה:
במקסר עם וו גיטרה לערבל את החמאה והסוכר לתערובת קרמית
להוסיף ביצה ולערבל 
להוסיף את  תמצית הונילואת הביצה השניה ולהמשיך את פעולת הערבול עד שהתערובת חלקה

לנפות את כל החומרים היבשים לקערה-קמח, קקאו, אבקת אפיה וסודה לשתיה ולערבב בכף
להוסיף לתוך קערת המקסר תוך כדי לערבול עד שהעיסה אחידה.

להפסיק את פעולת המיקסר ולערבב פנימה את כל תכולת השוקולד צ'יפס.

על גבי תבנית מרופדת בניר אפיה להעביר מתוך העיסהבמרחק 2 ס"מ בין העוגיות
לאפות 180 מעלות בתנור שחומם מראש למשך 12 דקות לערך
לצנן על גבי רשת
להעביר לצנצנת.






  







ריקי ברוך







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה