יום שני, 19 בפברואר 2018

טריפל שוקולד mars משובח





הבן שלי טוען שחטיף mars הוא ה"היסטרי שבחטיפים" ואין אח שישווה לו בתחכום הטעם שהוא יוצר לך בפה. אבל מי שמכיר אותו יודע שעם כל הפלספנות שלו על מתוקים 
זה ממש לא אומר שהוא מוותר על סוכריות M&M ובטח שלא על twix או snickers.

השבוע כשהתחלנו להתארגן לקראת פורים והכנת משלוחי מנות לחג , ידעתי שעלי "להצפין" כמה יחידות חטיפים לטובת קינוחי שוקולד מענגים שאכין לסופ"ש.



אם גם אתם מכורים לשוקלדים בכלל ול-Bounty M&M’s , SNICKERS, TWIX MARS, בפרט. 
אתם מוזמנים לנסות את המתכונים של מרס ישראל ולקבל שבחים ומחמאות.








טרייפל מרס מושחת

לבראוניז: 
400 גר' שוקולד מריר
כוס וחצי שמן
6 ביצים
כוס סוכר חום
כוס וחצי כוסות סוכר לבן
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
2 כוסות + 8 כפות קמח


לקצפת: 4 חבילות שמנת מתוקה להקצפה, 4 כפות אבקת סוכר, 1 שקית אבקת פודינג בטעם שוקולד
להגשה: סירופ שוקולד,  סירופ קרמל, 15 יחידות MARS MINIS חתוכות גס
אופן ההכנה: מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-180 מעלות.
מניחים את השוקולד והשמן בקערה וממיסים במיקרוגל. מערבבים לתערובת אחידה.
מוסיפים את הביצים לתערובת השוקולד תוך כדי ערבוב מהיר, עד שהתערובת אחידה.
מוסיפים את 2 סוגי הסוכר, הוניל והמלח ומערבבים.

ההכנה
מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
מחלקים את התערובת לשתי תבניות בגודל 20X20 ס"מ ואופים את שתיהן כ-25 דקות, 
עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש. מצננים את העוגות לגמרי וחותכים לקוביות.
בקערת המיקסר, מקציפים 2 חבילות שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצפת יציבה. 
מעבירים לקערה אחרת.
בקערת המיקסר מקציפים 2 חבילות שמנת מתוקה עם אבקת פודינג שוקולד.

מרכיבים את הטרייפל: 
בכלי מיוחד לטרייפל או צנצנת גבוהה שמים קוביות בראוניז, מעליה מזלפים חצי מכמות הקצפת לבנה, מעליה חצי מכמות קצפת השוקולד ומפזרים שברי MARS MINIS
חוזרים על כל השכבות פעם נוספת.

מזלפים סירופ שוקולד וסירופ קרמל מלמעלה, ומגישים.






את מי מהם אתם אוהבים יותר?
האמת-לא חובה לבחור
אפשר לאהוב את כולם... 






שכבות בראוניז, אינסטנט פודינג ושברי mars 












ריקי ברוך







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה