יום ראשון, 4 בפברואר 2018

חדש- Refresh דגני בקר ללא גלוטן.





הבשורה של מוצרים ללא גלוטן מגיעה גם לתחום דגני הבקר. 
בימים אלו משיקה חברת  Refresh דגני בקר ללא גלוטן במילוי קרם שקדים ובמילוי קרם נוגט
 שני טעמים אהובים שנחטפים אצלנו במענה לשאלה: "אמאאאאאא! יש משהו מתוק שאני אוהב? "


דגני הבקר של Refresh עשויים מקמח אורז וקמח תירס שני חומרי גלם באיכות גבוהה
המעניקים לדגני הבקר את אותו ציפוי פריך המפצפץ בפה. 
מאז שהבת שלי אינה צורכת גלוטן נוספים תחליפים מעולים לתפריט היומי שלה ובימים אלו מצטרפים גם דגני הבקר של דגני הבקר של לגיוון. 
דגני הבקר של Refresh אינם מכילים שומן טראנס, אין צבע מאכל, ללא לוקטוז וללא כולסטרול ומחירם שווה לכל כיס. 














מפעל חדש למוצרים ללא גלוטן הוקם בשדות נגב בעלות של 20 מיליון שקלים המפעל ייצר לחמים,פיתות, עוגות, דגני בוקר, מאפים, קמחים ומוצרים קפואים לאפייה ללא גלוטן תחת מותג Refresh אשר מטרתו לשווק מוצרים ללא גלוטן במחירים שווים לכל נפש • המפעל חתם על הסכמי סחר עם חקלאי הדרום לרכישת חומרי גלם ועתיד להעסיק עשרות עובדים תושבי נתיבות והאזור יצרנית המוצרים ללא גלוטן נטורל קייקס, בבעלות רפאל חדד, המתמחה בייצור ושיווק מוצרים ללא גלוטן.


בימים אלו משיקה החברה מותג חדש Refresh אשר יחליף את השם נטורל קייקס בכל קטגוריות המוצרים. תחת המותג החדש ישווקו מוצרים ללא גלוטן במחיר שווה לכל נפש, כחלק ממענה צרכני לשוק הנמצא בצמיחה מתמדת. בנוסף, תושק גם קטגוריה חדשה של דגני בוקר, בה ישווקו בשלב הראשון שני מוצרים חדשים: דגני בוקר ללא גלוטן במילוי קרם שוקולד ודגנים ללא גלוטן במילוי קרם נוגט. כל המוצרים יישאו סימון מיוחד ללא גלוטן כרשום בחוק ויהיו מותרים גם לצליאקים. המפעל החדש מביא בשורה גם לחקלאי הדרום. החברה חתמה על הסכמי סחר עם מגדלים ותרכוש מהם חומרי גלם של תוצרת חקלאית לייצור מוצריה. הפצת המוצרים תיעשה על ידי חברת ליב, המתמחה בשוק מוצרי הבריאות.


''


לדברי מיכאל חדד, מנכ"ל Refresh, מדובר בצעד משמעותי ביותר לקראת צמיחה צפויה בשנים הקרובות. "החברה שמה לה מטרה לחזור ולהפוך למובילה בתחום המוצרים ללא גלוטן, תוך שיפור מתמיד של איכות המוצרים ונראותם.
חברת נטורל קייקס פועלת משנת 2003 בשוק ללא גלוטן והצליחה להגיע לאיכות מוצרים וטעם ייחודי במגוון רחב של מוצרי מאפה, לרבות בורקסים ועוגות. מוצר הדגל של החברה הוא בצק העלים שאין שני לו גם ברמה הבינ"ל. החברה החלה את דרכה במפעל קטן בפתח תקוה ועם השנים עברה למבנים גדולים יותר אשר התאימו לגידול אשר נתבקש.
את האחרון שבהם חנך שר האוצר, מר כחלון ואף זכה לתמיכתו של שר הכלכלה מר אלי כהן.



ריקי ברוך




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה